KLASSINEN KAMELI

 

Kuvat Angelina Ilmast, edit by me
PAITA, TOPPI JA HOUSUT // ZARA
KOROT // NELLY.COM
CLUTCH // CHANEL
KORVAKORUT // THOMAS SABO
AURINKOLASIT // RAY BAN

 

Safarille lähdössä? Kiikarit ja hattu vain puuttuu 😀 Varovasti aloin jo leikittelemään klassisella ja hienostuneella kamelilla, joka itse asiassa kuuluu minun kestosuosikkeihin syysmuodin väripaletissa. Kaikki beigen, hiekan ja kamelinsävyiset vaatteet ja asusteet ovat toimivan vaatekaapin kulmakiviä. Väri sopii sekä kultaisten ja hopeiden korujen kanssa, mutta jos jompikumpi pitää valita niin ehdottomasti kaikki kultaiset yksityiskohdat menee parhaiten yhteen lämpimien beigen sävyjen kanssa. Itse tykkään kerrostella erisävyisiä beigejä, kuten näissäkin kuvissa näkyy. Tummemmat housut ja vaaleampi yläosa rikkoo kivasti tunnelmaa. Kameli näyttää hyvältä myös mustien, punaisten, tummanvihreiden, valkoisten ja sinisten vaatteiden kanssa. Hakusessa on edelleen se täydellinen kamelinsävyinen pitkä oversized trenssi. Täydellinen musta pitkä trenssi löytyy jo takkivalikoimastani.

xx Didem

4 Responses

  1. Vaaleanruskean eri sävyt ovat mielestäni kivoja sisustuksessa, mulla on esim. pari beigeä karvamattoa. Verhoja myös, sängynpeitto jne.

  2. Mulla tuo sama toppi Zarasta, saanko kysyä mitä tai minkälaisia rintaliivejä pidät alla? Olen kokeillut nudeja olkaimettomia rintsikoita, mutta pitsiosio topin edessä laskeutuu välillä niin alas, nekin topin alta paistaa rumasti.

  3. Kiva asu! Juuri mietin samaa, että millaisia rintaliivejä käytät mm näiden toppien kanssa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *