KOHTI UUTTA

Photos by Janita Autio

Vuoden viimeinen päivä. On taas se aika vuodesta, kun pitäisi muistella menneen vuoden kohokohtia, kerätä tänne vuoden parhaimmat asut ja listata tavoitteita tulevalle vuodelle. Olen huono kirjoittaa näitä uuden vuoden -postauksia ja päätin jo aiemmin, etten tee sitä. Vaikka olen haaveilija, niin elän tässä ja nyt, olen onnellinen tästä hetkestä. Jos pitäisi yksi asia mainita 2016 vuodesta, niin se on kiitollisuus. Tunnen syvää kiitollisuutta tätä mennyttä vuotta kohtaan. 

Olen säästänyt nämä syksyllä otetut kuvat tätä päivää varten. Nämä ovat vuoden parhaimmat kuvat omasta mielestäni, sillä ne kuvastaa itseäni ja linjaani hyvin. En halua rajoittaa tai laittaa itseäni mihinkään muottiin. Kaksiosainen asuni on btw Bik Bokista.

Ulkona oli kylmä ja hiekkaa tuuli silmille, mutta se ei haitannut, koska olin täysin elementissäni ja keskityin 100% kameraan. Silmillään ihminen kertoo asioita, joita ei sano ääneen. Olen haaveilija ja pohdiskelija luonne. Katseeni kertoo paljon tunnetilastani ja siitä mitä haluan maailmalle tai jollekkin tietylle henkilölle viestittää. Rakastan hypnotisoivia katseita ja luon itsekkin pitkiä syvällisiä katseita. Se on vähän kuin oma kieli. Aina ei tarvitse olla sanoja, eikä aina olekkaan.

Kiitoksia teille hyvät, rakkaat, parhaimmat lukijani tästä kuluneesta vuodesta. Nostetaan malja uudelle vuodelle ja tehdään siitä vielä parempi. Onnellisena ja kiitollisena kohti uutta vuotta 2017 🙂

Mua hymyilyttää niin paljon just nyt kun aloin miettimään kaikkea hyvää mitä on. Kunpa näkisitte hymyni ja voisin antaa ison kiitos halauksen jokaiselle teistä. Tänään juhlitaan!

Mikä sinulle oli parasta tänä vuonna?

ps. Vuoden paras biisi on Polte (Chisun tulkitsemana)

xx Didem

17 Responses

 1. Didem, olet niin mieletön. En kestä. 

  Vitsi te kaksi (Janita ja Sinä) sovitte hyvin yhteen. Ei tarvita muuta. Olette huippuja.

  Onnellista tulevaa Uutta vuotta <3

 2. Hyvää uutta vuotta Didem, ja kiitos kaikista kuluneen vuoden teksteistäsi ja kuvistasi! Elämääsi, elämäniloasi ja pohdintojasi on kiva seurata, hyvien asu- ym. kuvien lisäksi.

  1. Kiitos noin kivasta kommentista. Kiitos, että luet pohdintojani ja pidät kuvistani. Kiitos, että seuraat blogiani ja tuet tätä mitä teen. 

 3. Hyvää uutta vuotta, Didem! Olen seurannut blogiasi jo usean vuoden ajan – edelleen olet lempparibloggaajani:)
  Kiitos erityisesti inspiroivista asukuvista ja pohdiskelevista teksteistä. Haluan sen vielä sanoa, että sinusta tekee loistavan bloggaajan se, että olet Oikeasti aito, ihana, oma itsesi.

  Ja hyvää uutta vuotta myös Lucalle, hän on niiiiin suloinen!?

  1. Kiitos Rebekka. 

   Kiitos siitä, että tuet minua ja olet siinä, ollut jo pitkään. Se tuntuu niin hyvältä. Te tuotte mulle lisää inspiraatiota. Aitouteni on omalla kohdalla ainakin osoittautunut vain hyväksi ja vienyt minua urallani eteenpäin. 

   Hyvää uutta vuotta <3

   Kerron terveiset myös Lucalle 😉

 4. Uskomattoman upeita kuvia. Kaikki niin täydellistä: asennot, asu, katse, hiukset, vartalo. Sulle kävis tollanen tukka;) Näytät ihan joltain Brigitte Bardot’lta, ihan eriltä kun yleensä! Mut wau. Oon samaa mieltä katseesta, sillä voi kertoa tuhat asiaa, ja toisen katseesta samoin lukea. Silmissä on koko elämä, kaikki tarinat, elämän taika ja liekki..

 5. Mulla taitaa itseasiasss olla sama toppi ja hame, ovat Monkista eivätkä BikBokista. Eikö vaan?

  1. Joooo..olet oikeassa! Koko setti on Monkin. Miten olen noin hassusti kirjoittanut?! Kiitti korjauksesta, en olisi varmaan huomannut tätä itse. 

   xx

 6. Oisit täydellinen virallinen Suomi 100 vuotta symboli. Näistä kuvista tuli mieleen. Mietin et oisitpa ollu järkkää ne juhlat, jotka muistutti ennen Daruden hyppäämistä lavalle ysärin koulun joulujuhlille. Fiilaan sun kaltasia uusia itsevarmoja kulttuurivaikuttajia joilla on meininki kohdillaan! Hyvää uv!

 7. Hei,

  kiitos kivasta blogista, olen lukenut sitä viikoittain siitä lähtien kun aloit bloggaamaan 🙂 Olen huomannut, että blogisi on muuttunut vuosien varrella paljon. Ennen blogissa oli voimakkaita, usein myös provosoivia mielipiteitä jotka varmasti jakoivat mielipiteitä suuntaan ja toiseen sekä blogista huokui luxus: Merkkilaukut ja -kengät, samppanja, hienot ja kalliit hotellit ja matkat. Kysyn uteliaisuuttani, että mistä muutos johtuu – oletko muuttunut ihmisenä vuosien varrella tai kenties arvostat erilaisia asioita nykyään? Vai etkö vain paljasta enää näitä asioita blogissa johtuen esim ilkeistä kommenteista? Vai oletko vain halunnut muuttaa blogin yleistä linjaa enemmän editorial -tyyppiseksi?

  kiitos blogista ja hyvää & menestyksekästä vuotta 2017 <3

  1. Ihanko totta Mari? Aikamoista. Niin outo tunne. En osaa samaistua, koska en ole itse seurannut mitään blogia alusta saakka aktiivisesti. Oli mulla nuorempana jotain idoleita, joita fanitin, mutta se on vähän eri juttu. Olisi mielenkiintoista kuulla vielä tarkemmin fiiliksiä. Mikä on mielestäsi pysynyt vuosien varrella samana, vaikka blogissa on tapahtunut muutoksia?

   Tää oli hyvä kommentti ja tähän on yksinkertainen vastaus: Ihminen kasvaa, muuttuu, kehittyy, löytää juttunsa. Minulla on tapahtunut huima kasvu siitä kun aloitin. Lapsellinen kirjoitustyyli, on muuttunut pohtivammaksi. Aitous on pysynyt, mutta toki olen myös kypsynyt ihmisenä. Ikä, kokemukset, elämän kolhut ja äitiys on tuonut hitusen enemmän järkeä. Luin muutaman vanhan postauksen ihan alkuajoilta nyt loman aikana ja minulla nousi hymy ja jopa nauroin joissain kohdissa kun luin tekstiäni. Näin se elämä muuttaa, silloin hain ehkä sitä omaa linjaani ja höpötin blogiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tänä päivänä haluan olla tyylillisesti, mutta myös ajatuksieni kanssa hyvä esimerkki muille. Haluan jakaa hyvää energiaa muille. Haluan auttaa ja vaikuttaa. 

   Kiitos kun kirjoitit. Kommenttisi lämmitti sydäntäni erityisen paljon.

   Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.