HEHKUA SISÄLTÄPÄIN

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / OSLO SKIN LAB
Oslo Skin Lab -kollageeni
Oslo Skin Lab -kollageeni
Oslo Skin Lab -kollageeni

Niin kuin olettekin jo varmaan Insta Storysta huomanneet, päivittäiset ihonhoitorutiinini ovat saaneet viime viikkoina täydennystä. Vitamiinien lisäksi olen nyt kahdeksan viikon ajan ottanut joka aamu Oslo Skin Labin kollageenijauhetta sitruunaveden kanssa. Itse jauhe on todella neutraalin makuinen ja sitä voi sekoittaa myös esimerkiksi smoothien joukkoon. Kyseessä on The Solution Anti-Wrinkle Collagen -niminen tuote, joka sisältää pelkkää kollageenia ilman lisäaineita. The Solution -kollageeni auttaa madaltamaan ryppyjä, ennaltaehkäisee ihon vanhenemista, lisää ihon kimmoisuutta sekä auttaa vähentämään selluliittia ja sen muodostumista. Kollageeni on elimistön tukikudoksen yleisin proteiini ja sitä löytyy ihon lisäksi luista, rustosta, jänteistä sekä elinten ympäriltä.

Olen sisäisen kauneuden puolestapuhuja ja hoidan omaa terveyttä sisältäpäin. Iho on elimistön suurin elin ja haluan pitää siitä huolta ympäri vuoden. Kolmenkympin jälkeen iho alkaa menettää pikkuhiljaa elastisuuttaan, jolloin lisäravinteet ovat paikallaan. Runsas veden juonti, liikunta ja terveellinen ravinto pitävät iho kirkkaana ja hehkuvana, mutta lisäboostia saa helposti myös lisäravinteilla. Kollageenituotteita on tutkittu jo pidemmän aikaa ja niiden tehosta on hyviä tuloksia. Kokeiltuani kaksi kuukautta Oslo Skin Labin kollageenijauhetta, ihoni on tasaisempi ja kasvojen iho tuntuu kimmoisammalta. Tällä hetkellä ihoni hehkuu, enkä tästä syystä tarvitse meikkiä senkään vertaa mitä aikaisemmin. Kaikki tämä vaikuttaa positiivisesti myös mielialaan, kun omassa ihossa on hyvä ja itsevarma olo. En pelkää vanhentumista, mutta haluan olla paras versio itsestäni!

Oslo Skin Lab on norjalainen yritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2017. He uskovat siihen, että ihonhoito alkaa sisältäpäin, josta olen täysin samaa mieltä. Ennen kuin mietitte pistoksia tai muita radikaalimpia menetelmiä, suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta! Kollageenijauheen nauttiminen on nykyään osa aamurutiinia eikä se vaadi minkäänlaisia ponnistuksia tai lisäaikaa aamuun. Usein sellaiset tuotteet jäävät helposti ottamatta, jotka aiheuttavat paljon lisävaivaa, mutta tämä ei ole yksi niistä. Pakkauskoko on todella kätevä, sillä kollageenijauhe löytyy pienistä annospusseista. Nämä on myös erittäin helppo ottaa mukaan vaikka matkalle eivätkä ne vie laukusta tilaa.

Nyt saatte koodilla DIDEM jopa 65%:n alennuksen Oslo Skin Labin ensimmäisestä The Solution Anti-Wrinkle Collagen -tilauksesta! Nettisivuille pääsee tästä linkistä. Laittakaa ihmeessä kysymyksiä tuotteesta, jos tulee jotain mieleen niin vastaan mielelläni!

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.