KÖPIS KUVINA

Olen saanut tosi paljon kommentteja viikonlopun aikana ja vastaan niihin tänään illalla, kun Luca mennyt nukkumaan. Tulin nyt vain nopeasti päivittää blogin tänne Caruselliin (halusin saada Köpis kuvat ulos), ennen kun lähdetään Lucan kanssa Löylyyn viettää “laskiaissunnuntaita”. Löylyssä on tänään koko perheen tapahtuma. Lapsille on luvassa mm. kaakaobaari, disco ja kasvomaalausta 🙂

ps. Moni on kysynyt näiden mustien kenkien perään ja ne ovat siis Nelly.comista!

xx Didem

10 Responses

 1. Hei. Onko Köpis kuvina ja Mietteitä lähtöaulalta välistä hävinnyt yksi julkaisu? Vai olenko unissani nähnyt tekstin mitä muistelen ?

  1. Ei se jäänyt mihinkään :)) ..laitoin vain kuvien muodossa työmatkani, joka sattui olemaan Köpiksessä. Otsikko ehkä hieman epäselvä!

 2. Hej!

  Kiitos inspiroivasta blogista. Sinulla on mahtava tyyli ja hieno visuaalinen ote. Olisin tiedustellut kuvissa näkynyttä LV:n laukkua, mikä malli mahtaa olla kyseessä? Olen myös etsinyt sopivaa hoitolaukkua vauva-ajaksi, onko sinulla mitään suosituksia tai mitä itse käytit aikoinaan Lucan kanssa? Kiitos vielä kun jaksat aina vastailla 🙂

  1. Moi ❤️

   Minulla oli Guccin hoitolaukku, joka oli tosi hyvä ja kestävä. Suosittelen kyllä oikeeta hoitolaukkua, jossa on erilaisia taskuja tuttipulloille, vaipoille yms..tavarat pysyy paremmin järjestyksessä. Nykyään noi hoitolaukut ovat ulkonäön puolesta kehittyneet paljon!

   Paljon onnea odotukseen ❤️❤️❤️

 3. ÄÄÄÄ, Didem, mun on pakko saada nää kengät, voitko katsoa mitä merkkiä nää on tms? 😀 <3

  1. Moikka, noi on NELLYN pari vuotta vanhat kengät. 🙂 En usko, että ihan samoja enää löytyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *