KORKKARIT KATTOON

Kuvat Juuli Rönkä
Paita & hame / Gina Tricot (exclusive collection)
Korot / Christian Louboutin
Korvakorut / Chanel

 

Aamu alkoi tänään meikkituolissa Stockmannin Macin pisteellä. Ammattitaitoinen meikkitaiteilija loihti minulle sekä arki- että juhlameikin, josta lisää infoa tulossa myöhemmin Instagramin puolelle. Stillejä ja videokuvaa kuvasi taitava Heikki Salonen, jonka kanssa olen kerran aiemmin tehnyt töitä. Heikin kanssa on helppo tehdä töitä yhdessä, koska sen lisäksi, että hän osaa hommansa hyvin, niin hän tajuu minun jutut ja ajatukset 😀 En ole hirveästi kuvannut miesten kanssa, koska tämä ala on sen verran naisvoittoinen, mutta kivaa vaihtelua! Minulle on tärkeintä, että tunnelma on rento ja ammattitaitoinen.

Tultiin Lucan kanssa ravintola Teatteriin syömään, koska kotona jääkaappi on melkein tyhjä. En ole ehtinyt käymään kaupassa tänään. Mietin tässä samalla viikonlopun ohjelmaa. Tulossa on muutamat synttärijuhlat ja Nellyn bileet, joiden pukukoodi on ”jotain kultaista”. Olen katsonut kotona läpi vaatekaappia ja kävin tänään nopeasti kaupoilla kiertelemässä, mutten vielä tiedä mitä laittaisin päälle.

Pikkujoulumuoti näyttää tällä hetkellä tosi monipuoliselta ja mukana on niin samettia kuin glitteriä, paljetteja, sulkia, metallia ja erilaisia tekoturkiksia. Uusien vaatekertojen ei tarvitse jäädä yhteen käyttökertaan, vaan vaatteita kannattaa yhdistellä myös arkipukeutumista ajatellen. Esimerkiksi trendikkäät housupuvut leveillä lahkeilla sopivat hyvin myös töihin tai esimerkiksi kiiltävän hameen kanssa yhdistettynä jokin iso neule toimii hyvin arjessa. Housupukusetit ovat tänä syksynä/talvena todella trendikäs vaihtoehto ja niitä voi käyttää myös erikseen, jolloin asuista voi muokata hyvin erilaiset eri tilanteisiin. Myös kaikki laskokset ja kerrostukset vaatteissa on tosi in. Pikkujoulukausi omalta osaltani jää tänä vuonna hieman lyhyeksi, koska olen lähdössä Jenkkeihin, mutta aion sitä suuremmalla syyllä ottaa kaiken irti tulevasta viikonlopusta.

On ollut mukavaa vaihtelua tehdä Sofian kanssa töitä ja kuvailla samaa kamppista sekä tulevaa muotia yhdessä. Tässä postauksessa on Juulin ottamia kuvia Kämpin kuvauksista maanantailta. Niin kuin Sofia kirjoitti juuri omassa postauksessaan tosi kauniisti, niin pystytään hyvin sparraamaan toinen toistamme eli ollaan hyvä tiimi. Mitä mieltä olette kuvista? Niitä on tulossa lisää pian.

Onko liian aikaista toivottaa hyvää pikkujoulukautta teille kaikille?! 😉

Nyt ruokaa!! Tilasin härän sisäfilettä punaviinikastikkeella ja lisukkeeksi kasviksia. Ruokaa odotellessa vastailen kommentteihin. Luca katsoo tyytyväisenä Lasten areenaa 🙂

xx Didem

6 Responses

    1. Tästä Iza sequins topista mulla oli 36. Paita on siis Gina Tricot exclusive mallistosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.