KUIN LEIRINTÄKESKUKSESSA

 

Kuvat Juuli Rönkä

 

Syön juuri pomeloja ja veriappelsiineja. Pidän tosi paljon näistä uusista sitrushedelmä-tuttavuuksista, joihin ei kovinkaan usein törmää kaupassa. Tutustuin näihin ensimmäistä kertaa Ruokaboksin kautta. On kiva, kun voi Ruokaboksin avulla saada lisää tietoa uusista tuotteista ja löytää sitä kautta uusia lemppareita. Pomelolla on paljon erilaisia terveysvaikutuksia. Se muun muassa parantaa ihon kollageenituotantoa, vähentää nesteitä kropasta, auttaa pitämään flunssan poissa ja estää erilaisia tulehduksia. Hedelmässä on tosi paksu kuori, jonka takia sitä on helppo kuoria. Sisus on kovempaa ja vähemmän vetistä kuin normaali appelsiini. Veriappelsiini on mielestäni makeampi kuin normaali ja se ei ole niin kirpeä. Se on kuitenkin vain kausituote ja sitä on saatavilla yleensä tammikuun puolesta välistä helmikuun loppuun. Muistatte varmaan oman tapanani kuoria appelsiineja Insta Storyn puolelta 😀 Tykkään kuutioida hedelmiä lautaselle, jolloin niitä tulee napsittua helpommin. Kuulostaa vähän kuin sponsoroidulta yhteistyöltä tämä appelsiini-paasaus. Täyttä asiaa kuitenkin!

Olen tänään järjestellyt lisää kotia. Kävin hakemassa Sharonilta ison lehmäntaljan, jota hän ei ole käyttänyt sen jälkeen, kun siirtyi kasvissyöjäksi. Talja sopii mielestäni tosi kivasti olohuoneeseen ja tuo lisää kodikkuutta. Sain myös mattoon sopivat tyynyt, jotka aion laittaa uudelle sängylle, jonka toimitus on huomenna. Myös uusi sohva on tulossa jonka yläpuolelle haluaisin erikokoisia tauluja tai valokuvia (en itsestäni :D). Kävin tänään ostamassa uuden huonekasvin eli Hopeaköynnöksen ikkunalaudalle. Haluaisin vielä yhden korkeamman kasvin television alle, joka samalla peittäisi kaikki näkyvät johdot. Täytyy sitten tehdä teille erillinen kämppäpostaus, kun saan kaiken valmiiksi. Toivon, että tämä kasvi säilyy hengissä pidempään kun se edellinen.

Huoneiston kaaos on iso häiriötekijä keskittymiseni kannalta. Leirintäkeskuksen näköinen koti kuvailee tällä hetkellä sopivasti omaa mielentilaani. Ne ovat itse asiassa synkassa, koska minun on aina vaikea keskittyä sekasorron keskellä. Olikohan teksti nyt vähän tårta på tårta? 😀 Haluaisin vain kaiken paikoilleen ja kodin siistiksi, jotta voin taas keskittyä paremmin. Postauksiakin on vaikea jäsennellä ja saada ajatuksia kasaan, kun joka puolella on hirveä härdelli päällä. Edelleen näköjään tårta på tårta -linjalla…Patjat ovat eteisessä ja erilaisia kasoja eri puolella kämppää, jolloin tuntuu, kun olisin jollain campingillä. Vessassa käyntikin tuntuu kuin olisi huussissa, koska pönttö on niin jääkylmä kovan pakkasen takia. Tästä ei puutu kuin makkarat ja tulisija 😀 Ja vaikka menisinkin jonnekin muualle tekemään töitä niin tiedostan koko ajan sen, että kotini on kuin Jerusalemin hävitys! Mutta odotan toiveikkaana, että saan kaiken valmiiksi. Olen tosi innoissani tulevasta! Mitä teille kuuluu?

xx Didem

13 Responses

 1. Mä en myöskään osaa olla yhtään, jos koti on sotkuinen tai joku kotiprojekti odottaa loppuunviemistä. Uskon ehdottomasti että kodin siisteys ja viihtyvyys vaikuttaa ihmisen yleiseenkin hyvinvointiin ja ajattelen että silloin kun elämässä asiat ovat hallinnassa niin kotikin pysyy paremmin järjestyksessä ja toisaalta siististä ja puhtaasta kotiympäristöstä saa voimaa ja turvaa mahdollisten muiden asioiden vastapainoksi. 🙂 ja kevät on muutosten aika monilla varmasti kotona, eli innostutaan sisustamaan, pestään ikkunat (no ei vielä ihan näillä pakkasilla ? mutta myöhemmin keväällä sitten) ja kaikkea muuta vastaavaa ? siistissä kodissa ihmisen on kuitenkin kokemukseni mukaan hyvä olla! 🙂 tsemppiä sinulle sisustusprojekteihin, varmasti saat kotisi kauniiksi! ??

  1. Sit kun oon alkanut sisustaa niin for sure ? En ole muuttanut enkä ole muuttamassa.

 2. Eikö kodin pitänyt olla väliaikainen? Muistaakseni sanoit joskus niin? No mutta, laita ihmeessä kuvia kun saat sisustettua.

  1. Mä taas en muista koskaan ainakaan blogista lukeneeni että Didem olis aikeissa muuttaa 😀

    1. Aa, nooh en tiiä sitten. 😀 toki ihan mahdollista että tilanteet muuttuu, suunnitelmat muuttuu, hankitaan asuntoja sijoitusmielessä jne. Mutta tärkeintä että on koti jossa on hyvä olla. ? ja sekin tekee paljon kun uudistaa välillä sisustusta yms. 🙂

 3. Kyllä noitakin sitruksia löytyy jokaisesta pientä kulmakauppaa isommasta ruokakaupasta hevi-osastolta 😀 myös kauden parhaat tuotteet ovat esillä isosti, näkyy myös hinnassa. Satokausikalenteria suosittelen jos sesonkituotteet kiinnostaa enemmän

 4. Hyvä Dissu, sisustaminen on kivaa ja taulut luo persoonallisuutta. Kun teillä mitä ilmeisemmin on suuri koti jonne taidetta mahtuu, niin käypä joskus Artegrafikassa Etu-Töölössä ja pyydä heitä näyttämään muitakin tauluja kuin mitä on esillä. Heillä on suuria värikkäitä modernismia edustavia tauluja kellari täynnä. Ihania.
  Mä ainakin olen siinä käsityksessä että te olette jo muuttanut siihen uuteen asuntoon jota odotitte. Siinähän asuu kaikki kauniit ja nuoret rikkaiden miesten avovaimot ja vaimot ympärillä. Kyllä varakkaat miehet tuntuvat pitävän bruneteista.

 5. En kestä sua :DDD oot IHANA!! ja tårta på tårta linja on hyvä silloin kun se tulee näppiksestä ulos <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.