KUKALLINEN KIETAISUHAME

 

Kuvat Kalle Pernu 
t-shirt / Zara
Wrap skirt / Ganni
Shoes / Zara
Eyewear / Ray Ban
Backpack / Chanel

 

Viime viikolla lämpöasteet olivat hieman eri, kun oltiin Espanjan auringon alla. Tämä kesäinen asu ei ole ajankohtaisin Suomen säihin, mutta tähän kun yhdistää sukkahousut ja ison muhkean collegen/neuleen, menee se loistavasti myös tähän vuodenaikaan. Pukeutumisessa kun ei ole onneksi sääntöjä. Rohkeasti voi kokeilla ja hakea sitä omaa juttua.

Kietaisuhameesta minulla tulee aina mieleen oma lapsuus. Muistan, että omistin yhden jos toisenkin kietaisuhameen. Osa niistä oli shortsihameita ja edessä oli sitten kietaisu ominaisuus. Muutama viikko sitten oltiin Kööpenhaminassa tyttöjen reissulla ja sieltä lähti mukaan tämä Gannin pirteä kukkainen hame. Värikkäät vaatekappaleet ovat tervetulleita pelkistettyyn ja yksiväriseen vaatekaappiini, mutta niitä ei saa olla liikaa. Käytän värejä hyvin maltillisesti, jonka vuoksi olen tarkka kirjavien vaatteiden kohdalla, ostopäätöstä tehdessä.  Tunnen vartaloni ja tunnistan tyylini niin hyvin, että harvoin enää menee mönkään kun shoppailen.

Olen hoitanut asioita koko päivän ja suunnitellut yhtä tosi kivaa kamppista, joka toteutuu ensi viikolla. Tykkään suunnitella kamppiksia ja olen kaiken lisäksi poikkeuksellisen luovalla tuulella tänään. Nyt suljen koneen ja lähden käymään Dieselin SS18 pressitilaisuudessa.

xx Didem

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.