KUN KATSEET KOHTAA

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

Mitä tapahtuu kun tuntematon katsoo sinua suoraan silmiin? Pystytkö katsomaan toista henkilöä suoraan silmiin ilman, että tunnet olosi kiusalliseksi? Vai vaivaudutko ja käännät katseesi pois? Usein havahdun siihen, että tuijotan jotain ihmistä, koska olen ajatuksissani ja satun pitämään muiden ihmisten seuraamisesta. Elämä, ihmiset ja heidän tarina ympärilläni kiinnostaa. Ensimmäinen reaktioni on usein kääntää katse pois ja pää alas, ettei vaan tulisi kiusallinen olo, jos se tuntematon huomaa, että katseeni jäi kiinni häneen, ilman sen kummempaa syytä.

Usein ihmiset vaivautuvat, kun heitä katsotaan. Keskustelussakin ennemmin katsotaan silmiin vaan silloin jos toinen osapuoli ei niinkään katso takaisin (ainakaan yhtä intensiivisesti kun sinä itse). Itselleni on välillä syntynyt hauskoja kohtaamisia tuttujen ja tuntemattomien kanssa, kun katseet ovat kohdanneet. Sitä nauraa tai hymyilee jollekkin tilanteelle. Suora katse ja hymy siihen päälle jää mieleen kenelle tahansa. Hymyllä varmistat sen, että olet avoin vuorovaikutukselle. Minulta tullaan usein kysymään apua kaupungilla tai missä tahansa olen, niin minua on helppo lähestyä ja luulen tämän johtuvan siitä, että kasvoni ovat vastaanottavaiset, jos näin voi sanoa. Hymyilen paljon ja katson ihmisiä silmiin. Kyllä minäkin lähestyn ennemmin tuntemattomia ihmisiä, jotka vaikuttaa ystävällisiltä.

Toisen silmiin katsominen on kauneimpia asioita mitä tiedän. Enkä tarkoita tätä pelkästään romanttisessa mielessä, vaan ihan yleisesti. On tärkeää katsoa ihmisiä silmiin. Kun minua katsotaan silmiin, tunnen oloni tärkeäksi ja siitä tulee hyvä olo.

Kaikkea voi tapahtua, kun katseet kohtaa tuntemattoman tai ei tuntemattoman kanssa. Joidenkin kanssa voi posket alkaa kuumottaa ja sydän hakkaamaan, kun taas toisten kanssa missään ei värähdä. Joidenkin kanssa tuntee yhteyden saman tien, nauraa jollekkin samalla asialle. Muutaman ystäväni kanssa pelkkä katse riittää, niin tiedämme mitä toinen ajattelee. Ihmisen katse on ihmeellinen ja yksikin katse voi johtaa mitä unohtumattomiin seikkailuihin.

Koska olet viimeksi katsonut kumppaniasi suoraan silmiin ja keskittänyt kaiken huomiosi sen toisen silmiin? Katsellut ihaillen häntä? Tai vaikkapa lastasi. Koska olet katsonut lastasi suoraan silmiin muutaman minuutin ajan? Silmillä voi kertoa ja osoittaa niin paljon. Pitäkää se mielessä 🙂

Kuvat ja meikki on viime viikon L’Oréal Paris -tapahtumasta, jossa sain kuulla kevään uutuuksista. Hiukset pestiin ja föönattiin uusilla tuotteilla ja meikki tehtiin kevään uutuuksilla. Suosikkini tästä lookista on ehdottomasti huulikiilto, meikkivoidetuubi ja kulmakynä.  Minun suosikkiuutuustuotteet esittelyssä seuraavassa postauksessa.

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.