KUN LÄHDEN SHOPPAILEMAAN..

 

..on tärkeintä, että tunnen oloni mukavaksi, vaatteet on helppo riisua, kengät lähtevät iisisti jalasta, mistään ei kiristä, eikä ole kiire.

Joskus (lue monta kertaa) on käynyt niin, että päällä on just ne väärät ja hankalimmat vaatteet ja sit tulee tilanne, jossa joutuu edestakaisin riisumaan ne miljoona kerrosta, tai tiukimmat housut (varsinkin lahkeista), että aina kun vetää housut jaloista, niin ne jää siinä kantapään kohdalla jumiin ja sit ne menee nurinpäin kun niitä vetää pois, jonka jälkeen joutuu vetää lahkeista ne takas oikeinpäin. Tai, jos on sukkahousut ja mekko, niin siinä sitten seisoo ilman yläosaa tai alaosaa, kun kokeilee jotain uutta t-paitaa tai housuja. Lopuksi, kun on kokeillut monta eri vaatekappaletta ja luovuttanut, koska yksikään ei ole ollut hyvä, tai ostamisen arvoinen, niin pukee vielä ne hankalimmat kengät, jotka ovat just sinä päivänä jalassa, niin että höyryä tulee jo ulos korvista, kun marssii posket punaisina ja kainalot hikisinä ulos pienestä sovituskopista. Been there done that way too many times!

Nykyään, jos tiedossa on shoppailupäivä tai kaupoissa kiertelyä, niin pukeudun kasuaalisti ja rennosti, oli kyseessä sitten Rodeo driven luksusliikkeet tai tavalliset ketjuvaateliikkeet. Suomessa tykkään heittää päälle mukavan takin ja verkkarit, kun lähden kiertelemään kauppoja tai ihan vaan hakemaan inspiraatiota vaaterekeiltä. Ymmärrän myös heitä, jotka tykkäävät kävellä korkeissa koroissa yhdestä luksusliikeestä toiseen liikkeeseen (Rodeo Driveltä löytyy heitä). Onhan se varmasti ylellisempää ja makeampaa. Itse panostan mukavuuteen ja kaikista mieluiten kulkisin ja shoppailisin aina jossain mukavissa kašmir asuissa ja tohveleissa 😀

Jos olet just ostanut uudet kengät, jotka ovat sairaan mageet ja olet todennut ne mielen tasolla myös mukaviksi, ja haluat laittaa ne moneksi tunniksi jalkaan, kun lähdet lomakohteessasi ostoksille, niin älä kuitenkaan tee sitä. Ole kärsivällinen ja kävele niillä ensin lyhyitä pätkiä, jotta jalka tottuu, tai joudut luultavasti ostaa uudet kengät päivän aikana (ei sekään huono vaihtoehto) 😉 Ainakin minulla on sellaiset jalat, että yleensä kaikki uudet kengät hiertävät aluksi. Itselleni kävi näin Topshopin buutsien kohdalla pari päivää sitten. Laitoin ne jalkaan just sellaisena päivänä, kun kävelin kaupungilla helteessä monta tuntia. Olisi pitänyt olla askelmittari mukana sinä päivänä. Askeleita kun tuli otettua ennätysmäärä.

Kävin tänään yksin Rodeo Drivellä. Olimme eilen perheen kesken siellä, jolloin vastaan tuli korvakorut, jotka oli pakko saada. Päätin kuitenkin nukkua yön yli. Aamulla heräsin ja ensimmäisenä mielessä oli ne korvakorut. Ne oli haettava! Korvakoruista on tulossa oma tarina seuraavassa postauksessa.

Rodeo Drivelle lähdin mukavissa sinisissä farkuissa, mustavalko raidallisessa ohuessa paidassa, Birkenstockeissa, Chanelin repussa ja mustissa aurinkolaseissa. Minulla oli pieni taka-ajatus, koska halusin laittaa uudet korvakorut heti korviin ja näiden klassisten värien kanssa kultaiset renkaat sopivat kuin nenä päähän! Kuvat on otettu tänään shoppailureissuni jälkeen, kun kävelen autotallista kämpälle.

Kaunista päivää sinne!

xx Didem

5 Responses

  1. Kiva kuulla ? Kiitos! Aina kun innostun jostain, niin alan selittää sitä asiaa usein nopeasti ja aika epäselvästi niin että yleensä minä vain hoksaan sen idean ? Tätä postausta muokkasin 10 kertaa..jotta teksti ei olisi ihan sekava ?? hehe

   ❤️❤️

   1. Se sussa on parasta! Teksti ei ole jäykkää ja varman päälle pelaamista, vaan aina ainutlaatuista!
    ❤️

  1. Hei Eveliina 🙂

   Paita on &Other Stories, farkut Zarasta ja kengät on kiiltonahka Birkenstockit!

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.