KUUMETTA JA PÄÄNSÄRKYÄ

KUVAT SARA-ANNIKA AREMO
TAKKI, HOUSUT, SUKAT, MEKKO & PIPO / WEEKDAY
KENGÄT JA MUOVIKASSI / MANGO
LAUKKU / CHANEL

 

Tällä kertaa olen tullut kipeäksi niin väärään aikaan. Harmittaa kovasti. Ollaan menossa Lucan kanssa Tukholman risteilylle tänään (parin tunnin kuluttua). Hän on odottanut tätä Silja Line -risteilyä niin kauan ja niin suurella innolla. Ei ole varmaan odottanut mitään aiemmin näin paljon. Me lähdetään ihan kahdestaan ja tarkoitus olisi viettää laatuaikaa yhdessä, syödä hyvin, leikkiä, käydä Junibackenissa, uida ja katsoa esityksiä 🙂

Postaus jää nyt lyhyeksi, koska oloni on oikeasti aika huono just nyt. Näköjään joku virus meneillään. Lucalla nousi korkea kuume viime perjantaina ja sit se vaan laski yön aikana. Tähän kuuluu myös kurkkukipua ja voimakasta päänsärkyä. Ja tottakai minulla on nämä kaikki oireet tällä hetkellä 😀 Noh, ennemmin näin päin, kun että Luca olisi kipeenä. Toivon, että oloni on huomenna jo parempi.

Saa toivottavaa hyvää risteilyä 🙂 ..ja muutenkin täällä on kaikki hyvin. Ihana viikonloppu takana ja kiva viikko edessä. Töitä, matkoja ja lomailua. Yhteen viikkoon voi mahtua kaikenlaista. Loppuviikosta lähden Berliiniin työmatkalle ja ensi viikolla taas Tukholmaan tyttöjen reissulle. Lähdetään äidin kanssa moikkaa Deryaa.

Palataan taas <3

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.