KUVAUSMEIKKI

KUVAT ANGELINA ILMAST
Ihanaa maanntaita! Toivottavasti viikonloppu on sujunut hyvin teill√§ ja uuteen viikkoon ollaan astuttu kepein askelin ūüôā Meid√§n perheen uusi rauhoittava elementti on klassinen musiikki, joka soi taustalla, kun leikit√§√§n, maalaillaan, siivotaan tai tehd√§√§n t√∂it√§. My√∂s Luca on innostunut klassisesta musiikista.
Mutta mennään aiheeseen! Olen aikaisemmin blogissa kertonut miten teen arkimeikkini. Asukuvissa minulla ei yleensä ole ollenkaan meikkiä, mutta välillä meikkaan kevyesti, jos lähden jonnekin. Käyn kuitenkin jonkin verran kuvauksissa, jossa minua meikataan ja laitetaan hiukset. Olen kuvauksissa oppinut vaatimaan tietynlaista meikkiä itselleni, sillä tiedän minkätyyppiset toimivat ja mitkä eivät. Ihon kohdalla olen yleensä kaikista kriittisin, välillä jopa ärsyttävän tarkka meikkaajan mielestä ehkä, sillä tykkään mahdollisimman luonnollisesta, läpikuultavasta ja muutenkin kuulasta ihosta. Olen tällä hetkellä tykästynyt high lightereihin ja kullanhohtoisiin luomiväreihin. Varsinkin päivettyneellä iholla tällaiset tuotteet toimivat hyvin.
Hyvään pohjaan kuvauksissa sopii itselleni parhaiten super kevyt pohja, johon on käytetty bb- tai cc-voidetta tai kosteusvoidetta, jossa on häivähdys pigmenttiä. Jälkimmäistä olen alkanut käyttää arkisinkin. Tämän lisäksi tykkään, että silmänalusiin käytetään kevyttä peitevoidetta. En mielelläni suosi puuteria, koska en pidä mattaisesta lopputuloksesta. Myös varjostuksissa minulle toimii paremmin voidemaiset tuotteet. En tykkää, että ripsiäni taivutetaan ja ripsiväri täytyy mieluiten olla tuuheuttava, ei liian erotteleva. Alaripsiin ei välttämättä tarvitse lisätä ollenkaan ripsiväriä, mutta jos laittaa niin mieluiten vain ripsien tyveen. Poskipuna ja aurinkopuuteri sopivat hyvin tuomaan kasvoihin eloa. Kulmat saavat olla luonnolliset, mutta tykkään, että ne harjataan geelillä ylös ja täytetään kulmakynällä. Tykkään käyttää erityisen paljon aurinkopuuteria/poskupunaa silmämeikissä. Sillä saa hyvän ja luonnollisen pohjan, jonka jälkeen liikkuvalle luomelle on lisätty hohdetta sisältävää kuparista sävyä. Samaa sävyä voi käyttää myös alaluomelle. Huulet tykkään pitää luonnollisina ja pyydän monesti laittamaan niihin nudea huulipunaa tai väritöntä kiiltoa. Lopuksi meikkaajat yleensä käyttävät setting spray:tä, joka kiinnittää meikin koko päiväksi.
L√§hden huomenna Tukholman muotiviikoille ja minulle laitetaan meikit, kynnet ja hiukset siell√§, mik√§ on tosi kiva “extrajuttu”. Ajattelin pysytell√§ luonnollisella linjalla meikin ja hiusten suhteen. Haluan vaatteilla tuoda esille tyyli√§ni. Pari hektist√§ p√§iv√§√§ edess√§, jota odotan taas niin innolla! Mik√§ parasta, l√§hden kahden hyv√§n yst√§v√§ni Sofian ja Maryamin kanssa Tukholmaan.
Sain auton juuri katsastuksesta, joten palataan taas my√∂hemmin. P√§iv√§ni tulee t√§n√§√§n n√§ytt√§√§ t√§lt√§: Seuraavaksi k√§yn postissa, ompeliajalla, suutarilla, showroomilla ja sit meen jonnekkin tekem√§√§n t√∂it√§ koneella (pari deadlinee), jonka j√§lkeen k√§yn avaamassa oven siivojalle ja jatkan ty√∂p√§iv√§√§ni jossain. Sit onkin jo Lucan haku, joku v√§lipala ja pianotunti ūüôā
xx Didem

3 Responses

  1. Klassinen musiikki on mulle tuttua, tällä hetkellä kuitenkin suosikkigenrejä ovat smooth jazz ja bossa nova. Ei-mattainen meikki voi sopia jos ei ole rasvoittuva iho.

  2. hello you are so beauty, please whats is the name of your bb cream or cc cream you use daily?sorry but i don t understand and what is your highlighter pallette? thank you so much kiss from france

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *