KYLPYAMMEESTA MEIKKITUOLIIN

Photos by Janita Autio

Hello. Ai oliko mahtavaa herätä tänään aurinkoon ja viikonloppuun, kun tiedossa on sauna ja spa -päivä tyttöjen kanssa? Olen odottanut tätä päivää niin kauan. Ollaan tyttöjen kanssa lyöty lukkoon tämä päivämäärä jo ennen joulua. Meillä on meidän whatsapp -ryhmä joka on pysynyt hyvinkin aktiivisena kaikkien kiireistä huolimatta, mutta se että saadaan järkättyä aikaa treffeille, joka sopisi kaikille, on haastavampaa. Tänään vietetään siis meidän Ladies of Helsinki -ryhmän ystävänpäivää kasvohoitojen, kuplivan ja juoruilun merkeissä 😀

Viime viikko oli pelkkää mallin elämää (haha no ei ihan), mutta duunin kautta olen päässyt olemaan muutamia kertoja mallin saappaissa ja esittelemään vaatteita, niin että joku toinen stailaa minut ja se on ollut varsin ihanaa vaihtelua perus asukuviin. Olen kahtena aamuna viime viikolla saanut istahtaa meikktuolille aikaisin aamulla, juoda kahvia ja rupatella meikkaajan kanssa, nauttia siitä kun hän loihtii minulle meikin ja laittaa hiukset. Koska rakastan kosketusta, niin pidän näistä hetkistä paljon. Eilen kuvattiin Cosmon 3 x tyylipalstaa. Kuvattiin yhteensä 9 ruutua (kaikki erilaisia). Tuutte näkemään minut niin siisteissä lookeissa huhti-, touko- ja kesäkuun Cosmon numeroissa. Viikko on siis sisältänyt erityisen paljon sandaaleita, turbaaneita ja keväisiä asuja.

Päivät ovat olleet pitkiä ja perhettäkin pitäisi pyörittää samalla, niin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Täällä minä kuitenkin olen. Ensi viikolla tulee pitkästä aikaa Q & A -postaus. Iho ja hiukset on kyllä saanut hankausta ja triplapesukertoja viikon aikana, mutta on ollut positiivista huomata, että herkkä ihoni on jaksanut vahvoja meikkejä hyvin, eikä ole rasittunut yhtään. Monta kylpyhetkeä jo takana ja nyt edessä vielä yksi mitä parhaimmassa seurassa. Nostan samppanjapullon nyt kylmästä ja soitan itselleni taksin. Nähdään instastoryn puolella 😉

xx Didem

6 Responses

 1. Moi, mikäköhän mahto olla se luomiväri joka sul oli viime viikolla jossain instastoryssa missä taisit istua autossa ja kerroit et joku oli meikannut sut ja et sul oli jotenki “hienostunu” tms olo siin meikissä:D hitsi kun en muista kenen tekemä se meikki oli.. se meikki tosiaan oli mun mielestä aivan upea ja aloin täs miettii sitä luomuväriä, jos kävis jostain sellasen metsästää..

  1. Joo torstain kuvauksissa mulla oli sellaista ruskeeta ?! Juuli meikkasi ja kuvasi minut. Kysyn häneltä, koska en tosiaankaan tiedä mitä se oli. Mulla ei ollut muuta kun sitä luomiväriä..mutta se teki jo ihmeitä ?
   Mä checkaan ja palaan.

 2. Nyt täytyy kyllä ilmaista negatiivinen fiilis, joka blogistasi on jäänyt lähiaikoina. Olen tässä parin kuukauden aikana kysynyt melko useasti eri postauksien kommenteissa samaa asiaa enkä ole kertaakaan saanut vastausta. Mielestäni ei ole kivaa, että vastaat uusien postausten kommentteihin muille, mutta jätät vanhempiin vastaamatta. Tykkään blogista valtavasti, mutta tästä on kieltämättä jäänyt tämän kevään aikana todella huono mieli useaan otteeseen. Varsinkin kun niitä kommentteja ei usein ole kuin pari omani lisäksi kyseisissä postauksissa.. Eihän kyseessä nyt ole mikään maailman isoin asia, mutta herättänyt välillä jo sellaisen fiiliksen, että et kunnioita lukijoitasi eikä enää huvita samalla tavalla palata blogisi pariin.. Tämä on kuitenkin pitkään ollut se ihan ykkössuosikkini blogimaailmasta. Ja kysytty kysymys on tosiaan ollut, että oletko myymässä jotain laukuistasi lähi aikoina ja Olisitko kiinnostunut myymään vaaleanpunaisen vuittonisi? Ei ole tarkoitus kommentoida negatiivisesti, mutta halusin vain tuoda tämän asian esiin..

  1. Kiitos rakentavasta palautteesta. Pahoittelut ❤️
   Minulla on ollut huono tapa vastata yleensä vain uusimpien postauksien kommentteihin. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja tarkistaa kommentit tästä lähtien yleisestä kommenttiosiosta ja muistaa vastata.

   Laukuista..niin vaaleanpunaisesta lvstä en halua luopua. Minulla on sininen YSL jonka voisin ehkä myydä. Jos kiinnostaa niin laita vaikka saähköpostia niin kirjoitellaan siellä ja voin lähettää kuvia laukusta.

   Hyvä että muistutit mua taas tästä kommenttjutusta.

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.