KYSELYTUOKIO

KUVAT ANGELINA ILMAST

 

Tykkään puhua arjesta, omista rutiineista, ihonhoidosta, hiustenhoidosta yms..ihan kaikesta mikä liittyy hyvinvointiin ja onnelliseen elämään. Viime alkuvuosi oli muutoksen aikaa. Olen viime keväästä asti pyrkinyt tasapainoisempaan elämään ja tällä hetkellä elämäni onkin toimiva ja sopivasti tasainen. Rakastan rauhallista elämää. Olen luonteeltani rauhallinen, iloinen ja innostun uusista jutuista. En usko, että olen koskaan ollut levoton. Perhe, suunnitelmat, arjen rytmittäminen, ihana työ, viikonloppu menot ja osittain myös säännöllisyys tuo itselleni jatkuvasti hyvän olon. Jos mietin itseäni vuosi sitten, niin olin henkilökohtaisen elämäni takia aika uupunut ja siitä kärsi kaikki. Rauhallinen mieli ja levollinen olo kuvastaa tämän syksyn tunnetilaani. Jonkun mielestä tasainen arki on tylsää. Kaikki tarvitsemme ja haluamme eri asioita ja jokainen meistä on eri elämäntilanteissa.

Oman elämän laatua on helppo kohentaa pienillä muutoksilla, mutta välillä se taas vaatii vähän isompiakin muutoksia. Kaikista tärkeintä on olla rehellinen siitä mitä haluaa ja sanoa se ääneen. Kysy itseltäsi asioita. Mitä minä haluan elämältäni? Olenko tällä hetkellä onnellinen? Mitkä asiat stressaa minua? Miksi olen päivittäin stressaantunut? Mistä se johtuu? Viekö parisuhde liikaa energiaani? Olenko masentunut? Pitkään jatkunut uupumus voi olla masennuksen oire. Mistä se johtuu? Mitkä asiat pyörii päässäni jatkuvasti? Mistä johtuu unettomuus? Mitä mietin öisin? Kirjoitin vuosi sitten paljon kysymyksiä ja erilaisia tunnetiloja puhelimen muistiinpanoihin. Minua auttaa, että kirjoitan asioita ylös. Pidemmän aikaa kun pitää kirjaa, niin huomaa mitkä asiat selkeesti toistuu. Minut valtasi pelko. Onneksi tänä päivänä olen päässyt yli niistä peloista. Kaikella on aina joku tarkoitus. Elämä on ihmeellistä ja ihanaa. Jokainen on myös itse vastuussa omasta onnellisuudesta.

Tähän alle voitte kommentoida ja kysyä minulta asioita jotka liittyy hyvinvointiin, liikuntaa, ruokailuun, kauneuteen, ajatuksiini, rutiineihin, hiustenhoitoon, minäkuvaan, onnellisuuteen yms..kyllä te tiedätte 🙂 Teen erillisen postauksen, jossa vastaan sitten kysymyksiinne.

Perjantai jatkuu yhdellä palaverilla ja muutamalla pressitilaisuudella. Sit lähden imuriostoksille. Illalla ystäväni tulee poikansa kanssa hengailee meille. Ajattelin tarjota salaattia ja vähän skumppaa!

Ihanaa viikonloppua!

 

XX DIDEM

7 Responses

 1. Hur många timmar sover du ungefär per natt? Har du någon favorit concealer som är täckande men passar för torr hud?

 2. Skulle uppskatta recept på hemlagad mat, som t.ex. lasagne, semlor och bakverk ?

 3. Minkälainen treeniohjelma sulla on käytössä ja kuinka useasti pyrit urheilemaan viikossa?

 4. mitä haluat saavuttaa seuraavien 5/10v aikana? onko nämä haaveet muuttuneet tämän viimeisen vuoden aikana?

 5. Hei 🙂
  Minulla on samanlainen ruumiin/luuston rakenne kuin sinulla, kapeat kasvot myös. Koska ihnalaista rasvaa on vähän, saan helposti tummat silmänaluset. Onko sinulla joku luottotuote, millä peität nuo?
  En meikkaa juuri lainkaan, joten peiteaineen pitäisi toimia sellaisenaan.
  Kiitos!
  P.s. tykkään lukea juuri arjesta ja tavallisista asioista! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.