LAST WEEK

Photos by Henri Juvonen

Hey peeps! Kahden päivän hiljaisuus blogista tuntuu aina kuin olisi ollut pidemmälläkin tauolla. Viime päivät ovat menneet hujauksessa ja aika perhekeskeisesti. Syötiin hetki sitten illalliseksi porkkanakeittoa ja oli hyvää. Helppo ja nopea ruoka, joka täyttää miehenkin vatsan. Ripottelin päälle tuoretta minttua ja hitsit kuinka hyvin sopi keiton kanssa.

Pssst! Perjantaina starttaava Bassline-festivaaliviikonloppu saatetaan päätökseen kirpputorimeiningeissä sunnuntaina Valkoisessa Salissa. Muutama bloggaaja, minä mukaanlukien tulemme hengailemaan ja myymään tavaroitamme klo 12-16 nyt sunnuntaina. Kirppislöytöjen ohella paikan päällä tarjoillaan myös aamupalaa ja Basslinen oma DJ vastaa musiikista. Vaikkei rätit kiinnostaisikaan, niin tule ainakin moikkaamaan 🙂 Osoite on Aleksanterinkatu 16 (Valkoinen Sali). Snäpissä esittelen varmaan huomisen aikana myyntiin meneviä vaatteitani, kenkiä ja asusteita, joten olkaa valppaina. Toivottavasti nähdään sunnuntaina. Tässä teille FB linkki tapahtumaan.

Mitäs muuta jännittävää mulla olisi kerrottavana..hmm..ei kai mitään sen kummempaa. Tänään löysin (3 päivää ennen ystäväni häitä) kauniin pitkähihaisen mekon hääjuhliin. Vein sen heti vakkari vaatekorjaamolleni (Sinien Markiisi), joka lupasi hoitaa huomiseen iltaan mennessä mekon kuntoon. Snadisti joudun pienentämään silkkimekkoa.

Huomenna kuvataan taas uutta matskua tänne ja perjantaina on muutama mieluisa työjuttu päivällä, jonka jälkeen pääsen testamaan Roster ravintolan. Lauantaina häät ja sunnuntaina näen teidät.

Kyseiset kuvat ovat viime viikon Schwarzkopfin tilaisuudesta, jossa pyörähdin Lucan kanssa. Nyt on aika laittaa poika yöunille ja ehkä mennä itsekkin hetkeksi sohvalle pötköttelle. Vastailen edellisen postauksen kommentteihin tänään vielä.

xx Didem

2 Responses

  1. Blogisi laatu on kyllä laskenut huomattavasti. Juhlia kyllä ehdit ja eikö Lucakin ole päiväkodissa. En tiedä ketä kiinnostaa tälläiset kuvat jostain tilaisuudesta, jotka kaiken lisäki joku toinen ottanut. Et tee toivepostauksia tai edes vastaa kommentteihin. Missä vanha Didem?

    1. Harmi, että koet näin. En vaan voi olla mieliksi kaikille, vaikka kuinka yrittäisin. Aina joku on eri mieltä, mutta toki kuulen ja otan kritiikin avoimin mielin vastaan. Kommenttisi ansiosta, pyysin nyt uusimpaan postaukseeni teitä kirjoittamaan kommenttiboksiin postaustoiveita. Kirjoitan ne sitten ylös vanhanaikaiseen pöytäkalenteriini, jotta eivät unohdu tänne. 

      Luca on päiväkodissa ja välillä otan hänet mukaan ilta-tilaisuuksiin. Minusta on ainakin mukavaa vaihtelua tällaiset kuvat, kun että oma naamani olisi aina pääosassa. Monesti lanseerauksissa ja tilaisuuksissa on nykyään oma valokuvaaja, jonka kuvia sitten voi käyttää tilaisuuden jälkeen omassa blogissaan. 

      xx 

Leave a Reply

Your email address will not be published.