LAST WEEKEND

Photos by Kristiina Ketonen

Loma täällä palmujen alla alkaa Lucan ja minun osalta olemaan finaalissa. Tästä paikasta on tullut niin tuttu ja läheinen, että kova ikävä tulee kyllä. Lähtö tuntuu aina haikealta, mutta tähän asti olen aina jossain vaiheessa selättänyt sen tyhjyyden tunteen, joka minut valtaa kun palaan kotiin.

Onneksi pian on joulu. Sitä aletaan Lucan kanssa valmistelemaan heti kun päästään Suomeen. Olen netissä selaillut jouluvaloja kuusen koristelua varten ja hakenut inspiraatiota pinterestistä. Oih, sieltä löytyi yksi niin kauniisti koristeltu kuusi. Minun on myös tehnyt mieli korvapuusteja jo monta päivää, että pakko kai niitäkin on leipoa joku ilta. Siskollani on maailman paras korvapuusti resepti jemmassa, joten ajattelin kokeilla sitä.

Kotona lupaan kuvata teille enemmän “inspismatskua”, kuten joku lukija oli toivonut. Omassa keittiössä tulee tehtyä enemmän ruokaa (jota kuvata), kylpyhuoneessa on kaikki omat tuotteet ja pukeutumiseen löytyy myös enemmän inspiraatiota, kun oma vaatekaappi on lähellä ja täynnä vaihtoehtoja.

Viimeinen viikonloppu on mennyt taas niin vauhdikkaasti. Perjantaina syötiin suussa sulavaa cobe härkää Manpuku -nimisessä ravintolassa ja lauantaina pyörittiin koko päivä West Hollywoodissa ja Rodeo drivella. Kävin myös ensimmäistä kertaa tyyli-ikonini Anine Bingin liikkeessä. Olin niin innoissani tästä kokemuksesta. Tutkiskelin liikettä hymyillen, ihastelin showroom  -tyylistä sisustusta ja hypistelin henkareilla roikkuvia yksinkertaisen tyylikkäitä vaatteita. Oma vaatemallisto. Se olisi unelma. Klassikko “charlie” bootsit olivat kokonaan sold out, mutta laitoin itseni jonotuslistalle. Mukaan tarttui kuitenkin jotain, tiedättekö sen mustan oversized nahkaliivin? Olen ihastellut sitä Aninen instagramista jo pitkään. Päätin kokeilla liiviä koossa xs ja rakastuin siihen samantien. Pohdin, tulenko käyttämään tällaista useinkin, mutta tulin vakuuttuneeksi siitä, että liivi tulee rokkaamaan monen asun, moneen kertaan. Esittelen leather biker vestin teille kotona sitten ja kerron miten monella tapaa sitä voi käyttää ja yhdistellä erityyppisten vaatteiden kanssa.

Tänä aamuna ajettiin katsomaan vanhimman pojan jalkapallopeliä ja loppupäivä vietettiin piknik tyylisesti ystävien ja uusien tuttavien kanssa puistossa. Lasten kannalta piknik ja puisto yhdistelmä on vain paljon iisimpi, kuin ravintolassa istuminen. Elle-lehden päätoimittaja Taru on täällä lomailemassa ja Luca sai uuden kaverin, hänen 4 -vuotiaasta pojasta. Nämä kaksi bondasivat heti. Luca oli niin onnellinen, että puistossa joku puhui suomea. Välillä on käynyt sääliksi sosiaalista Lucaa, kun hän niin paljon haluaisi kommunikoida muiden lasten kanssa, mutta kielimuurin takia se ei onnistu. Noh, pian ollaan takaisin päiväkotirytmissä ja arjen touhussa. Myös blogini postaustahti normalisoituu 😉

Arvatkaa kenen kanssa vietän koko huomisen? – Kristiinan kanssa. Hän on nyt täällä. En malta odottaa millaista matskua saadaan tallennettua blogiin.

xx Didem

6 Responses

 1. Oi korvapuusteja ? Laita ihmeessä ohje sit tännekin. En ole vielä onnistunut tekemään täydellisiä korvapuusteja, joten hyvä resepti olisi hakusessa!

 2. Oi, kuulostaapa ihanalta ❤

  En tiedä onko korrektia kysyä, mutta onko miehesi tosiaan noin paljon poissa kotoa. Miten sä totut siihen, vai, tottuuko koskaan. Onko teillä enemmänkin jo lapsia ?. Toivottavasti sentään joulun saatte olla yhdessä ❤

 3. Moi!

  On hieman ikävää, että et aina vastaa vanhempiin kommentteihin. Omasta mielestäni olisi mukavempaa, että ensin vastaisit vanhojen postausten kommentteihin ja sitten vasta uusiin :). Kyselin tosiaan jo aiemmin tätä, mutta onko sulla vielä Vuittonin speedyä? 🙂 Olen ostamassa sitä itselleni palkinnoksi tutkinnon valmistumisesta ja mietin, että kyselen ensin sulta, jos olisit kiinnostunut myymään..

  1. Hei ja anteeksi etten ole reagoinut kommenttiin ?
   Ensinnäkin onneksi olkoon sinulle. Saako kysyä mistä valmistuit?
   Valitettavasti olen myynyt speedyn viime keväällä. Olisko sulla mitään muuta laukku vaihtoehtoa? Mulla menossa myyntiin ainakin mun sininen ysl. Laita sähköpostia, jos kiinnostaa ? Pahoittelut vielä hitaasta reaktiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *