LEVIDAYS

Hei vaan täältä Lapista. On ollut ihana irroittautua arjesta ja lähteä hetkeksi kauas kotoa. Tuntuu, että ollaan oltu täällä Levillä paljon pidempään. Kyllästymistä ei ole havaittavissa kenelläkään ja tänään olemme saaneet nauttia auringonpaisteesta koko päivän. Hetki sitten tultiin takaisin mökille. Koko päivän rinteessä/pulkkamäessä vie energiaa ja varsinkin Luca tarvitsee pienet päikkärit aina keskellä päivää. Meillä on ollut ihanaa yhdessäoloa perheen kesken. Paljon, paljon naurua, saunomista, pizzan tekoa, tanssiesityksiä, Lucan järjestämiä leikkimielisiä kilpailuja muille perheenjäsenille. Lucan kummisetä perheineen tuli myös Leville, joten ollaan tämä päivä leikitty yhdessä. Nyt ollaan siis mökillä ja pojat pelaa korttia. Odotellaan Lucan heräämistä, jonka jälkeen mennään tutustumaan iglukylään. Levin igluilla on tänään avoimien ovien päivä ja kahvi ja mehutarjoilua 🙂

Palataan pian!

Ainiin..Luca laski tänään isän kanssa ensimmäistä kertaa mäkeä. Kaveri oli niin innoissaan. Vuokrattiin kolmeksi tunniksi sukset ja monot. Huomenna uudestaan. Lucalla on sellaiset vauhtilasit päällä, joten niillä kuulemma pääsee kovaa (Lucan mielestä). En ole ehtinyt olemaan koneella, pahoittelut siitä. Uskon kuitenkin, että ymmärrätte 🙂

Paljon kuvia on tullut otettua, vaikka suurin osa kuvista jää muistoksi omaan perhe-albumiin. Lapset lensivät meille sunnuntaina ja ovat täällä nyt pari viikkoa, kun Jenkeissä on spring break. Ihanaa viikkoa kaikille.

Päivä kerralla mennään täällä ja aika fiilispohjallakin. Lumilinnassa käytiin eilen, ja tänään mennään sinne iglukylään. Päiviämme ja tekemisiä voitte seuraa ig-storysta.

xx Didem

One Response

  1. Kiva kun uskallatte pukeutua mustaan, välillä tuntuu että se on niin paheksuttua, ainakin minusta. Joskus voisit tehdä postauksen jossa kerrot ajatuksiasi väreistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.