KOOKOSÖLJYN 6 VAIKUTUSTA

 

1. Tehokas kosteuttaja

– Kookosöljy on kovin riittoisa ja sulaa nopeasti iholle, joten sitä ei tarvitse suuria määriä. Erittäin tehokas kosteuttaja ja toimii vallan hyvin myös kuivien ja halkeilevien jalkapohjien hoitoon.

2. Käytä puhdistustuotteena

– Tarvitset vanulapun, jonka kastat kookosöljyyn. Puhdista kasvosi. Ihme juttu, että meikki lähtee tuolla systeemillä ja kaiken lisäksi jättää ihon kosteaksi jälkeenpäin, joten lisävoiteita ei enää tarvita kasvoille. Oma meikkikerroksenihan on lähestulkoon olematon, joten en ole kokeillut puhdistaa “oikeeta” meikkiä kasvoistani kookosöljyllä.

3. Tee kasvonaamio

– Saat lempeän ja super kosteuttavan kasvonaamion lisäämällä kookosöljyyn muita hoitavia ja kuorivia ainesosia, kuten kahvinporoja ja ruususuolaa.

4. Sekoita saippuan sekaan

– Sekoitan suihkugeeliin pienen määrän kookosöljyä ja pesen sillä itseni. Iholle jää hyvä tuoksu ja öljyn tehokas vaikutus ihon kosteuteen pysyy. Muistakaa, että kookosöljyä ei tarvitse kuin ihan vähäsen.

5. Huulirasvaksi

– Rohtuneisiin huuliin ja kuiviin suupieliin kookosöljy on myös hyvä. Minulla usein aukeaa suupielet  (joku vitamiinin puutos).

6. Hiuslatvoille lisä

-Yhtä hyvin voi levittää hiuslatvoihin kookosöljyä. Itse tykkään käyttää öljyjä extrakuiviin latvoihin. Öljy poistaa sähköisyyttä, hiukset saa kiiltoa ja öljy myös silottaa hiuksia.

 

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published.