LOMANMAKUISIA HETKIÄ

 

Palmujen alla on hyvä olla. Täällä on mennyt kokonaisuudessaan tosi hyvin. On ollut kiva lähteä aamulla lenkille ja tuntea mereltä tulevan tuulen kasvoilla. Toisinaan on myös ollut ihana vain maata kolmistaan pitkään sängyssä ja nauraa Lucan jutuille. Ollaan myös löydetty uusia kivoja kahviloita/ravintoloita ja syöty ihan ok. Erityisiä makuelämyksiä en ole täällä kuitenkaan kokenut, eikä espanjalaiset ruokaravintolat ole olleet makuuni. Kaipaan siis jo Helsingin ravintoloita, kahviloita ja mun viikottaista ruokaboksia 😀

Luca on tykännyt todella paljon, kun on saanut touhuta ulkona pienissä vaatteissa ja nauttia auringosta. Oltiin mieheni kanssa kummatkin vatsataudissa, mutta nyt olo on jo normaali. Huh, miten voimia vievä tauti se on! Toivotaan, ettei sama tauti tartu Lucaan, sillä kyseinen tauti on aina todella ärhäkkä. Itsellänikin oli vielä eilen heikko olo. Tänään olo on kuitenkin hyvä ja pääsin aamulla nauttimaan perinteeksi muodostuneen aamiaispaikan eli Organic cafen terveellisistä herkuista. Sitä kahvilaa voin lämpimästi suositella muillekkin, jos käytte Fuengirolassa.

Ollaan enimmäkseen vietetty aikaa Fugessa. Täällä on helppo ja kiva olla lasten kanssa. Tykkään kävellä paikasta toiseen ja täällä on helppo liikkua. Meidän hotelli on uusi ja sijaitsee lähellä rantaa. Puerto Banuksessa on kiva käydä pyörähtää ja kiertelee kaupoissa, mutta muuten se on makuuni vähän liian show off mesta. Marbellasta ja varsinkin Marbellan vanhasta kaupungista pidän tosi paljon.

Huomenna aamulla minun pitäisi päästä kynsihuoltoon, sillä olen repinyt geelilakan pois kaikista kynsistäni, hyii!! Ei kyllä kauaa nämä geelit pysyneet kynsissä. Huomenna vietämme myös päivän poolilla ystäväperheen luona Marbellassa. Uimaranta vai uima-allas? Molemmissa on puolensa, mutta valitsen kuitenkin uima-altaan. Hiekkarannoilla hiekkaa menee vähän joka paikkaan ja sitä saa ihan huolella pestä hiuksista ja vartalosta rantapäivän jälkeen. Hiekkaa tulee väkisinkin sisätiloihin. Täällä aallot ovat suuret, niin pitää koko ajan olla silmä tarkkana, kun lapset leikkivät rantaviivalla. Aallot nimittäin vie aika vahvasti mukanaan. Toissapäivänä aalto tuli aika vauhdilla ja veti Lucalta molemmat kellukkeet käsistä samantien. Siinä ehti jo pelästyä! Poolilla voin nauttia helpommin, eikä sen hiekan kanssa tarvitse säätää. Myös uiminen sujuu paremmin kun vesi on lämpimämpää, eikä tarvitse pelätä aaltoja. Luca osaa jo uida, joten hän on kovin innoissaan huomisesta polskuttelupäivästä.

Minulla on myös teille uutisia, jotka julkistan pian täällä blogini puolella, joten pysykää kuulolla!

 

xx Didem

7 Responses

    1. Oi, kiva kuulla ja kiitos kovasti!! Kaikessa rauhassa sain kirjoittaa, kun mies on pelaamassa padelia ja Luca unten mailla. 

      xx

  1. Ihania kuvia ❤️ Kassi on tosi kiva! Oletko hankkinut sen sieltä paikanpäältä vai Suomesta?

    1. Kassin olen hankkinut Suomesta. Löysin sen pari päivää ennen reissua tuolta Nest Factorysta. Se on se ihana putiikki, joka on Kuuma kahvilan yhteydessä ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.