LONG TIME NO SEE

 

 

Oma blogialusta on ollut jo pidemmän aikaa haaveena. Kaikki tapahtui lopulta kuitenkin odotettua vauhdikkaammin ja ennalta arvaamattomasti, kun loppuvuodesta sain lyhyellä varoitusajalla uutisia entisen blogini tulevaisuuteen liittyen. Mitään ei oltu osattu miettiä valmiiksi ja yhtäkkiä olikin pakon edessä rakennettava jotain uutta täysin tyhjästä ja mikä hankalinta – nopealla aikataululla. Pienen alkupaniikin jälkeen totesimme, että aikaa vastaan on turha taistella. Silloin syntyi ajatus blogitauosta ja tämä tauko osoittautuikin lopulta nimenomaan sellaiseksi, jota siinä vaiheessa tarvittiin.

Uudet sivut on nyt kuitenkin auki enkä voisi olla tyytyväisempi! Nämä sivut toteutettiin yhteistyössä Zonerin kanssa. Halusin alustasta yksinkertaisen, selkeän ja tyylikkään, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla lukijaa. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen, kun toivoin. Muotikuvittaja Olesja Hännikäinen vastasi visuaalisesta ilmeestä upeilla kuvituksillaan. Törmäsin hänen taiteeseen ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten eräässä blogitilaisuudessa, jossa hän oli tehnyt kaikista tilaisuuteen osallistuneista vaikuttajista omakuvan. Vaikutuin hänen töistään niin paljon, että olen sen jälkeen tilannut häneltä useamman piirustuksen. Ennen, kun aloimme suunnitella uutta blogialustaa, tiesin, että kuvittajan käsiala tulee näkymään isossa roolissa sivuilla. Muut jutut olikin sitten aika epäselvää vielä tässä vaiheessa.

Emilia väsäsi yhdessä yössä kasaan refekuvat toiveideni perusteella siitä, miltä uusi sivusto voisi mahdollisesti näyttää. Tämän kanssa sitten me amatöörit astelimme kovin itsevarmoina ensimmäiseen palaveriimme Zonerille, jossa uusi sivusto alkoi pikkuhiljaa rakentua luonnostamme jäljitellen. Yhteistyö sujuikin hyvin luontevasti alusta lähtien ja olo oli erittäin luottavainen. Matkan varrella koettiin kuitenkin myös enemmän ja vähemmän sellaisia haasteita, joita emme osanneet ajatella etukäteen, mutta onneksi nämäkin asiat saatiin lopulta ratkaistua ammattimaisen tiimimme ansiosta.

Monen vuoden työ on nyt siirretty tälle sivustolle, ja sitä kautta on rajattomat mahdollisuudet toteuttaa jatkossa mitä vaan. Osa ikivanhoista postauksista on kuitenkin arkistoitu hyvään talteen itselleni muistoksi. Sivusto on yksinkertainen ja postaukset on selkeästi jaettu eri kategorioihin. Boutique -osio on edelleen työn alla ja sen tulevaisuus selviää aikanaan. 😉  Blogin sisältö tulee pysymään hyvin samantapaisena kuin aina ennenkin. Otan toki vastaan myös kaikkia postaustoiveita. Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat!

 

xx Didem

 

3 Responses

  1. Moi!
    Olen ollut blogisi seuraaja jo Sveitsin ajoistasi lähtien ? Olisi mukava lukea sun kuulumisia, ja miten käy teidän häiden, joudutteko koronan takia siirtämään?
    Mukavaa kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.