LOVE MY DENIM

Photos by Hayley

Tämä viikko on ollut sisältörikas, vauhdikas ja hyvällä tavalla erilainen. Havaintoja tältä viikolta on ennätysmäärä työpuheluita, sähköposteja, Itä-Helsinkiin ravaamista edes takaisin ja ensimmäistä kertaa kyllästyin omaan naamani tässä yksi aamu. Ei se kyllästymisen tunne niin vakavaa ollut ja meni yhtä nopeasti ohi kuin tulikin, mutta kun omaa naamaa katsoo monta kertaa päivässä sekä peilistä, ruudusta, instasta, snäpistä, muokkausohjelmista etc..lista vain jatkuu, niin ei mikään ihme, että väsyy siihen. Kuten alussa sanoin, tämä viikko on ollut kiireinen. Päivisin hoidan poseeraamiset ja kaikki työjutut, iltapäivällä olen taas (pullantuoksuinen) äiti ja illalla yritän myös olla ihana avopuoliso miehelleni facetimen kautta. Välillä on niitä päiviä, kun olen kaikkea samaan aikaan, kuten tänään Massimo Duttin avajaisissa. Intensiivinen ja etukäteen sovittu vaatekaupan kierros, malliston esittely kaupassa edustajien ja kiukkuisen lapsen kanssa, ei ollut paras mahdollinen yhtälö. Haasteista selvittiin kuitenkin semi tyylikkäästi muutaman suklaa palleron avulla.

Sitten toiseen aiheeseen. Kuvissa poseeraa kuusi mieletöntä naista (minä mukaanlukien), valkoisissa t-paidoissa ja Kappahlin farkuissa. Tyttöenergiaa tältä porukalta ei puutu, eikä myöskään innokkuutta, aktiivisuutta ja avoimuutta uusia proggiksia varten. Patissen johdosta, lähdimme toteuttamaan omaa #lovemydenim kuvausta. Minusta on välillä kiva keimailla ja hassutella kameran edessä yhdessä muiden kanssa ja toteuttaa näitä erilaisia kuvausideoita porukalla. Alkuviikosta kuvattiin yhtä toista mielenkintoista ja niin kaunista projektia. Kyllä erilaisuus on vaan niin hieno asia ja suuri rikkaus.

Tämän viikon kohokohdat

  • Sami Sykön kirjoituskoulu.
  • Clas Ohlson (jos joku ei ymmärrä, niin menkää joko insta snäppiin tai normi snäppiin katsomaan mistä on kyse. Instan mystoryssa on enemmän matskua)
  • Miss Helsinki -finalistien stailaaminen. Halusin stailata tytöt pois siitä missilookista, joka on tietynlainen. Onnistuin. Olen tyytyväinen ensimmäiseen kunnon stailausduuniin. Tytöille onnistuttiin loihtimaan just sellaiset hiukset ja meikit, jota toivoinkin. Jos haluat nähdä miltä he näyttivät stailauksen jälkeen, niin klikkaa tästä.
  • Tiistain kuvaukset tyttöjen kanssa.
  • Massimo Dutti.
  • Paljon hyviä uutisia.

xx Didem

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.