MAAILMA LINSSIEN LÄPI

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SPECSAVERS

 

Millainen on suomalainen nainen? Hän on sisukas, tomera ja rehellinen. Häneltä löytyy myös mielipiteitä ja maalaisjärkeä. Tänä syksynä lanseerattiin uusi Specsaversin Ivana Helsinki -kehysmallisto, joka sopii juuri meille suomalaisille naisille. Tämä mallisto on kehitetty tyylitietoisille naisille, jotka rakastavat vahvasti, elävät tunteella ja janoavat elämyksiä. Ekslusiiviseen mallistoon kuuluu 11 silmälasikehystä ja kolme aurinkolasimallia. Kehysmallisto on saanut inspiraationsa Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen omista henkilökohtaisista muistoista ja kokemuksista: kesän loputtomista öistä ja rakkaudesta eläimiä kohtaan.

Kehykset ovat näyttävät ja rohkeat ja edustavat sellaisia elementtejä, joita meidän kannattaa myös suomalaisina korostaa. Ihmiset ovat uskaltaneet pikku hiljaa ottaa riskejä ja tuoda parhaat puolensa esiin. Mikä onkaan ihailtavampaa, kuin se, että uskaltaa näyttää itseltään muiden mielipiteistä huolimatta. Rohkeus on tärkeä asia kaikilla elämän osa-alueilla. Pelko ei saa olla unelmien tiellä. Riskinotto ja muista erottuminen ovat tärkeimpiä avaimia menestymiseen. 20-vuotias Ivana Helsinki on aina ollut muodin edelläkävijä ja uskaltanut kulkea omaa polkuaan. Ihailen tällaisia suomalaisia brändejä, joista löytyy tätä niin sanottua suomalaista sisua. Onnittelut pitkästä hienosta urasta!

Haluan rohkaista ihmisiä näyttämään omat mielipiteensä ja asenteensa pukeutumisen kautta. Muoti on myös kannanotto. Juuri uusilla kehyksillä tai näyttävillä aurinkolaseilla voi tuoda omaa persoonaa esille ja nostattaa itsetuntoa. Kehysten ei tarvitse olla samaa värimaailmaa tai kuosia vaatteiden kanssa, vaan erilaisilla yhdistelmillä saa hullutella tänä syksynä. Syksyn trendit näkyvät lasien pyöreissä malleissa ja kiinnostavissa yksityiskohdissa. Väreissä on paljon sinistä ja maanläheisiä sekä puuterisia sävyjä. Olen tykästynyt näyttäviin ja isoihin aurinkolaseihin, jotka saavat erottua. Erityisesti kuvien isot mustat aurinkolasit ovat mieleeni. Ne on helppo yhdistellä lähes kaikkien asujen kanssa, ja ne herättävät huomiota kaduilla dallaillessa. Suosikeiksi silmälasien kohdalla nousivat pinkit kehykset, sillä ne korostivat vihreitä silmiäni ja oikein hehkuivat pinkin villapaidan kanssa. Olin itsekin yllättynyt miten paljon pidin kyseisistä kehyksistä, sillä yleensä suosin enemmän neutraaleja sävyjä. Kehysten valinnassa kannattaa ottaa huomioon, miten hyvin ne kehystävät omia silmiä ja kasvojen muotoa. Suosittelen kuitenkin myös ottamaan riskejä kehysten valinnassa, sillä itsekin saattaa yllättyä siitä miten paljon esimerkiksi värikkäät kehykset voivat piristää ilmettä.

Ivana Helsinki -kehysten läpi katsottuna maailmassa ei ole rajoja menestymiselle. Jokainen pystyy mihin vain, kun uskoo itseensä ja tekee unelmien eteen riittävästi töitä. Rohkeus palkitaan!

xx Didem

2 Responses

 1. Mikä on kauniin hehkuvan ihosi salaisuus? 🙂 Saat varmasti paljon kysymyksiä tähän liittyen.

  Onko sinulla koskaan ollut epätasainen tai epäpuhdas iho? Sanoisitko, että huomaat mitään eroa ihossasi ennen ja jälkeen raskauden? Moni sanoo, että raskaus vaikuttaa hormooneihin ja näin myös ihoon.

  Ruokavaliolla on myös iso merkitys, mutta ymmärtääkseni syöt aikalailla perus “kotiruokaa”, et noudata mitään yltiö vihreää ruokavaliota, syö “superfoodeja” yms. Olisi kiva kuulla mielipiteesi juuri lisäravinteisiin liittyen.

  1. Moikka 🙂

   Pahoittelut hitaasta reaktiosta.

   Tällä hetkellä kärsin kuivasta ihosta. Kirjoitin just pari päivää sitten postauksen, kun yleensä niin hyvä ihoni on viime aikoina reagoinut herkästi kaikkeen. Yön aikana on pari kertaa tullut ihme reaktio vaan toiselle puolelle kasvoja. Toinen poski on siis ollut täynnä erilaisia näppyjä.

   Hehkuvan ihon salaisuus on osittain varmaan hyvät geenit, mutta myös monipuolinen ravinto, vedenjuonti, liikunta, ihonhoito. Olen todella tarkka ihonhoidon kanssa. Ollut aina! Ihoni on herkkä ja reagoi uusiin tuotteisiin ja meikkiin. Ihoni reagoi siis lähes joka kerta, jos mulla on ollut vahvempi kuvausmeikki naamassa.

   Ruokavaliolla on isoa merkitys. Kosteudesta pitää siis pitää huota myös sisältäpäin. Hyvät rasvat, vitamiinit, pähkinät ja vedenjuonti.

   Kuulin myös, että iho voi reagoida herkemmin jos maksa kaipaa tukemista. Ajattelin kokeilla minulle suositeltua Juva flex eteeristä öljysekoitusta, joka puhdistaa maksaa ja kirkastaa ihoa.

   Mutta mun ohje hyvään ihoon on säännöllinen ja monipuolinen ravinto, vedenjuonti, liikunta, perusteellinen ihonhoito ja meikittömyys aina silloin tällöin, jolloin iho saa hengittää 🙂

   xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *