MAANJÄRISTYS

 

Toppi // Zara

Housuet // Odd Molly (saatu)

Laukku // Chanel

Korot // Zara

Viime yönä Bodrumissa ei nukuttu lainkaan isojen maanjäristysten takia. Olette varmaan seuranneet uutisia Kos saaren ja Bodrumin maanjäristyksistä, jotka ovat ainakin täällä päässä aiheuttaneet ihmisten kesken huolta.

Eilen 01.30 maa alkoi järistä 6.7 richterin voimakkuudella. Eli aika voimakas. Kotona seinän rappaukset ja taulut tulivat alas ja ihmiset lähtivät ensin juoksemaan ulos taloista rannoille ja kaduille, mutta tsunami huhujen myötä jengi lähti juoksemaan ylöspäin. Me oltiin Deryan kanssa Marina Yacht Clubin vessassa tapahtumahetkellä. Pöntön vesi heilui yli ja Derya huusi mulle, että nyt pitää juosta ulos. Sähköt meni samantien ja kaduille laskeutui huoli. Ihmiset juoksivat hysteerisinä eri suuntiin.

Maanjäristyksen keskus oli Kos saaren ja Bodrumin välillä 10 km syvyydessä. Kos saari sai eniten damagee. Rakennukset ja minareetit romahtivat ja vesi tulvi kaduille. Samoin kävi Gümbetissa, joka on pieni turistikylä kolme kilometriä Bodrumin keskustasta. Gümbetiin ajautui pieni hyökyaalto. Meri vetääntyi ensin pois, jonka jälkeen se tulvi voimakkaasti kaduille vetäen mukanaan veneitä ja autoja.

Siirryttiin kotiin viideltä aamulla, jonka jälkeen maanjäristykset ovat jatkuneet koko päivän. Yhteensä järistyksiä eilisen ja tämän päivän aikana on ollut yli 200. Tosi outo tunne koko ajan. Vähän pelottaa seuraava yö. Saanko ollenkaan unta. Luonto on arvaamaton. Uutisten mukaan pienempiä maanjäristyksiä voi tulla vielä kuukauden ajan. Ennen tätä kaikkea meillä oli ihana ilta hyvä ruoan, viinin ja live musiikin parissa. Asu on myös eiliseltä.

 

xx Didem

13 Responses

 1. No niin, luonto järjesti blogiisi vähän lisää substanssia. Eikö tuommoisessa tilanteessa tule sinullekin mieleen, että on loppujen lopuksi ihan yhdentekevää, millaisia pressuja pidämme yllämme? Elämän prioriteetit paljastuvat kriisitilanteissa. Kiitä Luojaasi, että säästyitte isommilta vahingoilta. Hyvää ja rauhallista yötä toivotan teille!

 2. Moi, kantsii ehkä tehdä joku systeemi, jotta muistat/ehdit vastata kommentteihin, joita lukijasi sinulle esittävät.. vielä kolmannen kerran siis kysyn, kun edellisiin en saanut vastausta sulta: muistelisin, että olet kirjoittanut ettet käytä silmänympärysvoidetta, mutta usein meikkaat kuitenkin vaan ripset ja kulmat? Voisitko siis suositella hyvää silmämeikinpoistoainetta? Kiitos 🙂

  1. Anteeksi anteeksi ja vielä kerran anteeksi ?? just sain kommentin siitä että mun pitää muistaa vastaa ja tulit heti mieleen.

   Eli mitä tulee voiteisiin, niin käytän aika vähän mitään. Minulla on Suomessa välillä käytössä Lumenen silmänympärysvoide, jota olen käyttänyt pari vuotta satunnaisesti.

   Täällä Turkissa en ole kertaakaan meikannut silmiänikään; mutta puhdistan silti kasvoni aamuin ja illoin. Minulla on mukana täällä Clarinsin kasvojen puhdistuaine. Vaihtelen näitä puhdistusaineita aina välillä, mutta yksi hyvä ja halpa on Nivean se ihan perus geelimäinen puhdistusgeeli normaalille iholle. En käytä erikseen silmämeikinpoistoainetta. Ripsarini ei ole vedenkestävä, joten lähtee helposti pois kasvojen puhdistusaineella.

   Anteeksi vielä ❤️

 3. Onneksi olet kunnossa. Toivottavasti kaikki läheisesi myös. Pelottavia kokemuksia, järkytys ja pelko voi tulla vasta päivien kuluttua. Rakkaimmista saa voimaa.

 4. Bless Didem! Mä olisin ihan kauhuissani, en voi kuvitella miltä susta tuntuu! Toivottavasti kaikki menee ok, uskon niin 🙂 Ps. Huh tulee kyllä lukijanakin tosi kurja fiilis joistain näistä kommenteista blogiisi. Ei sun ole pakko julkaista mutta ymmärrän et julkaiset, saat ainakin lukijoiltasi tukea vihakommentteja vastaan:)

  1. ?❤️?? Hyvin on mennyt. Luca ehkä eniten miettinyt näitä pelko juttuja..hän pohtii paljon ja ollaan yhdessä käsitelty ja puhuttu erilaisista pelkotiloista etc..

   Niin mulla on yksi todella kova hater joka jaksaa jokaiseen postaukseen heittää samat jutut. Hänen kommentteja en enää julkaise kun ne on jo niin sekopäisiä, että enemmän tulee myötähäpeää hänestä.

   Terkut Bodrumista ❤️ Syön tässä just jätskiä poolin reunalla ja vastailen kommentteihin 🙂

 5. Aina roikotat joko tätä tai toista punaista laukkua, sopivat ne sitten tai eivät asuusi, eikö vaihto tekisi hyvää.

  1. Mun mielestä Chanel kyllä sopii asuun ku asuun?ja mitä sitä hyvää vaihtamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.