MADEMOISELLE ON VACAY

Photos by Heikki Vuonokari

Dress // Zara

Superstar // Adidas

Bag // Chanel

Eyewear // Ray Ban

Vaikka mun kone on ollut mukanani koko ajan kaikkialla, niin se ei hirveesti ole päässyt näkemään päivänvaloa. Olen viettänyt paljon aikaa lasten kanssa ja se on ollut parasta kesälomaa. Myöskin hyvää vaihtelua omista rutiineistani. Toki inspiraation löytäminen kirjoittamiselle on ehkä ollut vähän jumissa, nyt muutaman päivän ainakin. Koska, vaikka tehdään kaikenlaista, niin kuitenkaan en osaa kirjoittaa niistä tänne. Muutenkin lomailusta on aina hankalampi kirjoittaa, u know? Mutta aion viettää kesälomaa hyvällä omallatunnolla ja olla murehtimatta mistään. Väkisellä ei kannata vääntää mitään. Sitä paitsi, jos alan stressaaman siitä, onko sisältöni tarpeeksi jännittävää ja monipuolista, niin tekstistä tulee liian jäykkää ja suunniteltua.

Käytiin lauantaina Hangossa Martinan 34-vuotis synttäreillä. Heidän Hangon kotiin oli järkätty vimpan päälle juhlat. Kokki väänsi ulkokeittiössä hyvää safkaa, baarimikko piti huolen, että kaikilla oli raikkaita drinkkejä kädssä ja dj soittii letkeetä kesämusaa. Heillä on hienot puitteet Hangossa ja oli mukava viettää pihajuhlia hyvässä seurassa lasten ja aikuisten kanssa. Näitä lisää. Oikeesti, parasta on tällaiset letkeet pihajuhlat, isolla pihalla, jossa lapset saa juoksennella mukana vapaasti. Välillä uidaan paljussa ja sit taas hypitään trampalla. Niistä jää parhaimmat muistot. Unelmoin itsekkin kesäkodista merellisessä Hangossa.

Kesäloma vinkki! Jos perheen kanssa unelmoi pehmeistä hiekkarannoista, suloisista villoista, veneistä, houkuttelevista ravintoloista ja lämpimästä ilmapiiristä, niin tehkää retki Hankoon.

Arvatkaa mitä. Lähden loppuviikosta reissuun Lucan kanssa ja tänään aion aloittaa pakkaamisen. Yaay! Meinaan tehdä itselleni tänä iltana vaahtokylvyn, liilluu siellä ja hakee inspistä keäisistä muotikuvista pakkaamista varten. Määränpäässä tulee olemaan sen verran kuuma, että tällä kertaa matkalaukun sisältö tulee olemaan erittäin kevyt. 😉

ps. Tiedän, että odotatte vastauksia kommentteihinne ja korjaan tämän tärkeän asian myöskin tänä iltana. Luv ya! Pus! Hali!

xx Didem

6 Responses

  1. Ihania kuvia! 🙂 kuinka monta kertaa viikossa syöt yleensä jotain makeaa esim sitä karkkia? 🙂

    1. Just sanoin täällä kotona, että nyt oikeesti huomenna ei syödä mitään herkkuja. Karkki on se vaikein, koska tekee mieli päivittäin. Syön makeaa vaihtelevasti. Eilen ja toissapäivänä oli synttärijuhlia, niin on väkiselläkin tullut syötyä liikaa kaikkea. Huomenna alkaa terveellinen jakso. ????

Leave a Reply

Your email address will not be published.