MATKA KOHTI ENKELTEN KAUPUNKIA

Cashmere set / Andiata (saatu)
Tennarit / Louis Vuitton

 

Rannalla loikoilu tai mereen tuijottaminen on mieltä tyhjentävä kokemus. Joku mieltää rannalla makaamisen ajanhukaksi. Tutkimusten mukaan siniseksi tilaksi nimitetty elämys, kuitenkin rauhoittaa, vähentää stressiä, lisää onnellisuutta ja myönteistä ajattelua. Uusia ideoita syntyy usein yllättävissä tilanteissa. Meri ja ranta lisää ainakin omaa luovuuttani. Kaikki eivät kuitenkaan osaa nauttia rantalomasta ja loikoilusta. Kuulun siihen ryhmään, joka osaa ottaa kaiken ilon irti lomasta, jolla ei tarvitse tehdä muuta kuin käydä vilvoittelemassa meressä tai poolissa, kun siltä tuntuu.

Mietin lentomme aikana rantakohteita, joissa haluan vielä jonain päivänä käydä. Tällaiselle suurelle nautiskelijalle Malediivit, Mexicon Tulum, Hawaij ja Thaimaa houkuttelee.

Perinteeksi muodostunut Californian Santa Monica on tuttu ja turvallinen ”lomakohde” tähän aikaan vuodesta. Tänne tullaan viettämään aikaa lasten kanssa. Täällä olemista ei ehkä lomaksi voi kutsua, koska arki jatkuu täälläkin kaikilla. Alkaa olemaan viimeisiä vuosia, kun voi pidempiä aikoja olla pois Suomesta. Ensi vuonna Lucalla alkaa jo koulu. Tähän vuodenaikaan ei loikoilla rannalla, mutta aamulla herätään aikaisin auringonnousuun ja lähdetään rantabulevardia pitkin reippailemaan. Täällä on poikkeuksellisen kylmää tällä hetkellä ja takki on tarpeellinen varsinkin aamuisin ja iltaisin. Istun parhaillaan Nectar Juice Barissa. Meilit hoidettu! Ensimmäinen aamu, ensimmäinen smoothie Enkelten kaupungissa saa hymyn kasvoilleni.  Tänä vuonna täällä oleminen tuntuu erityisen hyvältä.

Hei sellainen vinkki muuten, jos olette suuntaamassa kohti Helsinki Vantaa lentokenttää. Siellä on aikamoinen remppa menossa ja vain yksi autokaista käytössä. Jos tulette taksilla kentälle, niin jääkää suosiolla terminaali 1 ja kävelkää sisäkautta terminaali 2. Pääsette satavarmasti nopeammin etenemään matkassanne 😀

Lennetään Losiin usein Norjan tai Tukholman kautta. Välttelen Lontoon tai Pariisin kautta lentämistä. Suosin selkeitä, “pieniä” ja rauhallisia lentokenttiä (varsinkin silloin, kun lapsen kanssa matkustaa). Riski siitä, että matkatavarat jäisi jonnekkin matkan varrella on myös pienempi.

xx Didem

2 Responses

  1. Malediivit – terkut täältä. Suosittelen lämpimästi, unelmakohde kaikkineen.

    Ja hyvä, että vinkkasit kans ruuhkista @ liikenne @ Helsinki-Vantaa. Hyvä varata aikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *