MAUTON JA HAJUTON

KUVAT SARA SONILA
TAKKI / HM
FARKUT / LEVIS
CASHMERE NEULE / UNIQLO
LENKKARIT / SAUCONY
REPPU / CHANEL

 

Tässä aherretaan Lucan kanssa vierekkäin keittiöpöydän äärellä. Luca maalaa keskittyneesti uutta kipsidinosaurustaan ja minä teen postausta ja syön puuroa. Koko päivän olen himoinnut puuroa. Silloin, kun keitän puuroa itselleni vain, niin teen siitä vähän klönttistä 😀 Niin hyvää!

Ollaan koko päivä riehuttu Superparkissa. Oli tosi kivaa, mutta ruoka siellä ei kyllä ole kehumisen arvoinen. Niin mautonta ja hajutonta! Miksi tämäntyyppisissä paikoissa on ruoka usein suorastaan pahanmakuista? Kanapasta ei maistunut millekkään ja hodaria haukkasin vain kerran. Hampurilainen ei päässyt lainkaan jatkoon. Pitäisi panostaa enemmän tarjoiluun näissä tämäntyyppisissä sisäleikkipaikoissa, kuten Hop Lop ja Superpark. Terveelliset vaihtoehdot on aika vähissä. Mietin myös, saako työntekijät tarvittavaa koulutusta safkojen valmistusta varten? Jotenkin tuntuu hassulta, että puhutaan erilaisista liikuntapuistoista, mutta kahvioissa kuitenkin tarjoillaan niitä kauheita värikkäitä sokerijuomia, karkkia, jäätelöä, pakastesafkaa, hamppareita ja kananugetteja. Mitä mieltä olette? Minun tekisi aina ottaa mukaan omat eväät, kun tietää kuinka monta tuntia näissä liikuntapuistoissa helposti vierähtää, mutta en ole koskaan viitsinyt tehdä sitä, kun säännöissä omien eväiden tuonti kielletään. Miettikää miten paljon kokonaisvaltainen uudistus vaikuttaisi hyvällä tavalla. Voisin lähteä mukaan sellaiseen projektiin! Herkutella voi niinkin, että ruoka on tehty kunnon raaka-aineista ja on maukasta.

 

xx Didem

2 Responses

  1. Samaa olen minäkin ihmetellyt. Muistan, miten pari vuotta sitten yllätyin positiivisesti Tanskassa Legolandissa: siellä oli tarjolla paljon terveellisempiä vaihtoehtoja pikaruokanakin (täysjyvävoileipiä, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä…) kuin esim. Lintsillä tai Särkänniemessä. Ei siis luulisi olevan ylivoimaisen vaikeaa parantaa valikoimaa.

  2. Toi on niin totta!! Mielummin maksaisin kunnon ruoasta vähän enemmän, kuin syö tuota mautonta ja epäterveellistä. Ihanaa päivää sinulle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *