MEIDÄN JUHANNUS

 

Perjantai aamuna ajettiin rattihullun Lucan kanssa juhannuksen viettoon keski-Suomeen. Pojat istuivat kolmosluokassa (eli auton takapenkeillä) ja tytöillä oli vaativin homma kakkosluokassa (eli keskipenkeillä) pitää Luca aisoissa. Minä toimin autoemäntänä. Tehtäviini kuului tarjoilla erilaisia herkkuja 4h ajan. Kapteenimme toi meidät perille aikataulun mukaisesti, vaikka havaittavissa olikin pientä ruuhkaa.
 
Juhannuksen viettoon kuului mieheni siskot ja veljet perheineen, mummo ja pappa. Lucalla on 25 serkkua 🙂 Oli ilo nähdä kuinka kaikki tulivat toimeen keskenään ja lapset olivat niin reippaita. Pihalla oli paljon tekemistä, trampoliinista uima-altaaseen. Me aikuiset nautimme mieheni siskojen antimista. Nälkä ei missään vaiheessa ainakaan ehtinyt tulla, koska näitä hurjan hyviä herkkuja oli naposteltava koko ajan :).
 
Mieheni tyttöjen kanssa kun nyt tässä kirjoitellaan tätä postausta ja mietimme kuinka juhannustamme voisi kuvailla muutamilla sanoilla niin mieleen tulee nämä:
 
LÄMPÖ. PIANONSOITTO. MANSIKAT JA SUKLAA. RIEMU. NAURU. HYTTYSET. AIKUISTEN HÖPINÄ. PELIT. NIMIMUKIT. GOLF. MÖKIT. HÄMÄKKIEN POIKASET. KUKAT. AURINGONLASKU. SAUNA. KOKKO. HOTMIX. VALOKUVAAMINEN. HYVÄ MIELI. HIENO SUKU.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *