MERRY CHRISTMAS

Photos by Janita Autio

HOLIDAY HUGS & MISTLETOE KISSES

xx Didem

7 Responses

 1. Hyvää joulua teille, te mainio kaksikko! Ja blogisi seuraajalta lämpimät joulutervehdykset myös koko teidän joulunviettoporukalle.

 2. Moikka Didem! Ootte mieletön kaksikko Lucan kanssa. Sun blogia on viihdyttävää lukea! Mä en oo jostain syystä lukenu tätä säännöllisesti viime aikoina ja oon siksi ehkä vähän pihalla teidän nykyisistä asumisjärjestelyistä 🙂 En löytänyt vastausta aiemmistakaan postauksista. Asuuko sun mies tätä nykyä Losissa aiemmassa suhteessa syntyneiden lasten kanssa? Jos oon oikein ymmärtänyt niin oot kyllä mieletön sissi kun pyörität perhettä yksin Suomessa <3 snäppisi perusteella olet Lucalle ihana äiti, erityisesti ilahduttaa se miten et lainkaan aliarvioi hänen älykkyyttään vaan kohtaat hänet fiksuna keskustelukumppanina, mitä hän ehdottomasti onkin!

  1. Hei!

   Ihana kuulla, kiitos <3

   Hahah, joo ei mitään. Sama kuvio meillä jatkunut jo muutaman vuoden, kun lapset muuttivat Jenkkeihin. Eli talvet siellä ja kesät täällä. Mä kuitenkin tein sen päätöksen, että haluan olla enimmäkseen Suomessa. Mun töiden takia ja tietenkin Lucan päiväkodin ja muutenkin stabiilin elämänrytmin takia. Oltiin ennen joulua Jenkeissä kuukausi. Halusin viettää joulun Suomessa. Tämä joulu oli muutenkin erilainen kun aiemmat joulut. Pikkusiskokin lähti Australiaan poikaystävänsä kanssa. Onneksi on facetime, jonka kautta pystyy olemaan yhteydessä siihen toiseen niin paljon kun haluaa. 

   Minusta on tullut ihan super insta snäppääjä 😀

   Kaikkea hyvää sulle <3

 3. Ihania kuvia. Rakkaus toisianne kohtaan oikein huokuu kuvista ja taitaa tuo Luca olla jo muutenkin varsinainen sydänten särkijä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.