MERTOTSAMO X DIDEM

Photos by Janita Autio

Olen viivytellyt näiden kuvien julkaisemista, koska ne ovat mielestäni niin hienot. Ajattelin, että säästän ne loppuun saakka. 😀 Kuvia tulee lisää ja lisää. Miksi säästäisin? Työni hienoja puolia minulle, on ainakin onnistuneet ja wow fiiliksen tuovat kuvaukset. Näistä kuvista tulee just sellainen olo. Poseeraanko minä oikeasti tuossa, tuo upea luomus päällä?

Pari viikkoa sitten kävin Mert Otsamon toimistolla palaverissa. Samalla huomasin tämän upean Latex takin. Takki on tehty vuonna 2009 Muodinhuipulle -ohjelmassa ja on yksi Mertin lempivaatteista, jonka ohjelmassa teki. Kysyin silmät loistaen, hieman ujosti, oisko mitään chänssii saada kuvata tämä..ihan vaan vaikka tossa ulkopuolella? Tuon sen heti sit takaisin! 🙂 ja niinhän mä sain. Viikkoa myöhemmin kuvattiin. Näkisin itseni, jossain hienossa tilaisuudessa tuo takki päällä. Muutenkin on hauska leikitellä asujen ja kuvien kanssa. Välillä rennompaa arkityyliä ja välillä hurjia poseerauksia.

Tässä lopputulos. Mahtavaa työtä taas Janitan kanssa.

Täällä Espanjassa eletään aika lepposasti. Ollaan niin lomalla ja huomenna lähdemme käymään Marokossa. Lauttamatka kestää noin tunnin täältä Marokkoon. Kaikki torikauppiaat, I’m ready!! Varmasti kaunis paikka. Nyt saa laittaa matkavinkkejä kehiin. Mennään siis Tangeriin.

Mitä sinne kuuluu?

xx Didem

7 Responses

  1. Wowza! Tykkään niin paljon näistä asukuvista! Ihan mahtavaa yhteistyötä Janitan kanssa. Lisää tällaisia unohtamatta normiasukuvia. 🙂 hienoa työtä naiset! Saatte olla ylpeitä. Vielä kerran wow! Ja hyvää lomaa.

  2. Kivoja kuvia, mutta toistat nyt vähän itseäsi. Jätä kuvien kehuminen lukijoille ja keskity kirjoittamaan mieleenpainuvampaa tekstiä.

    1. Niinpä, ehkä pitäisi. Mutta oon niin innoissani näin hienoista kuvista. Minulle uutta, ehkä sen takia jokaisen kuvan kohdalla hehkutan. Ymmärrän kyllä mität tarkoitat. <3 I’ll try! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.