METALLIC

Photos by Janita Autio

Jacket // Zara men

Top // Bik Bok

Skirt // Monki

Earrings // Chanel

 • Learn to put on your bracelets and zip up your dresses by yourself. There will be times when you will be alone.
 • Get on a long plane ride. Look out the window. Understand the immensity of our world. Understand your insignificance. Understand your absolute importance.
 • Press the send button. If you don’t say it now, you never will.
 • Do not sneer at happiness or roll your eyes at sadness. Be aware that apathy is not healthy.
 • You are more than the amount of people who want to have sex with you.
 • That pit in your stomach when he doesn’t text you back, it shouldn’t be there. No one should be able to control you like that.
 • Shopping is cathartic. Buy the shoes and deal with one-ply toilet paper for a while.
 • It will get better, but it will never be perfect. Learn to live through the small moments of happiness. When they disappear, remember they will resurface.
 • I promise that cookie will not change anything (except that it will make you smile).
 • Please, please, take care of yourself. You are everything to somebody. You are everything to your self. That alone is enough.
 • Don’t let people treat you like a cigarette, they only use you when they’re bored and step on you when they’re done. Be like drugs, let them die for you.
 • Maybe we’re all just looking for someone who cares enough to try. Someone who has never had the best memory, but remembers the little things about you. Someone who has always been a little shy, but opens up to you. Someone who has never been good at keeping a conversation going, but can’t shut up around you. Someone who hates driving on the highway, but spends hours on it to get to you. We’re not hoping to change them, no, we’re just hoping to matter enough to them.
 • I think I fall a little in love with people when I catch them in small moments, when they think no one’s looking at them, when they absently twirl a strand of hair between their fingers, when they lick their thumbs to turn a page in a book. There’s something beautiful about a person who is lost in a thought or adjusting their shirt, or is scratching a phantom itch on their arm, or even someone who is looking at someone else like I am looking at them.

Took them from my favorite instagram account Les Parisiennes du monde. I just love this account so much. The pictures and the quotes.

Ihanaa päivää murut <3

xx Didem

30 Responses

 1. Oot gorgeous, girl!!! Lisää näitä tällaisia koottuja quotepostauksia, ihana haaveileva fiilis välittyy. <3

 2. Olet niin uskomattoman kaunis ja aurinkoinen ihminen!

  Ihanaa päivää myös sinulle Didem! ☀️

  1. Kiitoksia paljon ❤️
   Yritän olla hyvä ja tuoda muille iloa päiviin.

   Terkut Hoplopista ☺️

 3. Heippa! Postaus käyttämistäsi meikeistä ja ihonhoidosta olisi super jees! 🙂

  1. Teen sen teille, mutta jää aika pieneksi, koska lähtökohtaisesti en käytä muutakuin kulmakynää ja ripsaria. ?

 4. Hei, tää on nyt vähä nolo kysymys, mut ehkä näin anonyyminä kehtaan kysyä, eli mitä karvanpoisto menetelmää käytät? tai vartolarasvaa tai jotain? Sun sääret näyttää aina kuvissa niin super sileiltä 😀

  Ihana blogi ja ihana tyttö! <3

  1. Ei oo nolo kyssäri. Tässä vastaus:
   Käytän ihan perus miesten shaveria (paljon parempi kuin naisten. Ihokarvani ovat suoer hennot ja vähäiset..eli vartalollani ei onneksi ole hirveästi karvoja. Sheivaan kaikki alueet tuolla miesten sheivillä ja tätä menetelmää olen käyttänyt jo vuosia. Sileäksi tulee. Suihkusaippuan kanssa sheivaan ja sit Loccitanen vartalovoita kosteuttaamaan kroppaani. Ei välttämättä tarvitse olla Loccitanen vartalovoi. Myös bodyshopin vartalovoit ovat mieleeni ja ylipäätään hyvin kosteuttavat voiteet. Kasvoillani käytän erittäin kevyttä päivävoidetta.

   Kiitos kehuista ❤️??

 5. Hei! Hakusessa uusi HYVÄ kampaaja, joka sais mun blondit kutrit kuntoon. Onko sulla suosituksia? Olet puhunut Antoniosta paljon ja mietin olisiko hän hyvä? Minkä hintainen ja missä kampaajalla hän tekee töitä?

  1. Suosittelen lämpimästi ystävääni Antoniota. Hän on paras. Hän tekee töitä Hiusfashion Forumilla. Soita ja varaa häneltä aika. Kerro samalla terveiset ?
   Hintoja en valitettavasti osaa ulkoa.

 6. Upea postaus, eli sinä, kuvat ja teksti ? Tykkään! Sun jutuista välittyy aitous ?

 7. Aivan tyrmääviä kuvia! Rakastan sun blogia ja olen ollut lukijasi jo pitkään! Joku kauneuteen ja ruokaan liittyvä postaus olisi kiva, mutta tuntuu, että et hirmuisesti ota lukijoiden postaustoiveita huomioon. Kommenttini on kaikella rakkaudella, mä tykkään susta superisti <3 mutta toivepostauksia kehiin! Susta on ihana lukea!!

  1. Kiitos ❤️ Otan kyllä huomioon, mutta en ehkä toteuta niitä just sillä hetkellä. Kauneuteen liittyviä postauksia toivotaan paljon ja olen tekemässä teille listan meikeistä ja ihonhoito tuotteista, joita käytän. Sanoin jo eräälle toisellekkin, että lista meikeistä jää aika lyhyeksi, koska en tosiaan käytä meikkiä, vaan silloin, jos joku toinen meikkaa mut. Niin tuntuu siltä, että tuotan teille pettymyksen, kun esittelen kulmakynäni, huulirasvani ja kiiltoni, ripsarin ja siinä ne olikin ?? hahah. Mutta esittelen varastoni teille piakkoin. Ruokaouolelta tulossa astiaston esittely. ?

   xxx ???

 8. Uuuh, kuuluuko jalkahoidot rutiineihisi? Pilkistääkö varvaskuvassa rakonarpi, kovettuma, känsä vai syylä?  Kuvat ennen ja jälkeen jalkahoidon olisi paikallaan.

  1. Käyn jalkahoidoissa aina välillä. Talvet ja kesät rasvaan jalkojani hyvin. Varpaissa on kovettumat taitoluistelusta ja ehkä liian pienistä ja huonoista kengistä. Muuten jalkani ja jalkapohjani ovat erittäin pehmeät, varmasti voitelun vuoksi. ?

 9. Siis nää sun kuvat täällä blogissa! Aivan mielettömän hienosti otettuja, ja oot kyllä ihan super-kaunis!! Itse olen vastikään löytänyt sun blogin ja näin 2 vuotiaan tytön äitinä erityisesti lapsiaiheiset jutut kiinnostavat. Aion nyt näin päikkäreiden aikaan kahlata sun koko (?) blogin vanhat postaukset läpi 😉 Aivan hurmaava on myös poikanne. Hienon pojan ootte kasvattanut <3 Aurinkoista kesää perheellenne!

  1. Kiitos paljon ❤️ Janitan kanssa aloin kuvaaman vasta helmikuussa ja sen jälkeen kuvien taso blogissani on noussut aivan eri levelille. Janitan kanssa synkkaa niin hyvin. Molemmat ollaan sellaisia heittäytyjiä.

   Tervetuloa siis tänne blogiini. Välillä täällä on kärkkäämpiäkin mielipidepostauksia (varsinkiknaökuaikoina, kun vielä oli vähän lapsellisempi) mutta pääosin haluan blogillani tuoda ihmisille hyvää fiilistä, olla esikuva, inspiraationlähde, auttaa ja tsemppaa. Intohimoni on muoti…mutta blogissa on myös paljon lifestyle juttuja.

   Toivottavasti viihdyt täällä. 🙂 miten muuten löysit blogini? On aina kiva kuulla miten ihmiset löytää blogini.

   Nautinnollisia lukuhetkiä..hehe 🙂

   Mukavaa kesää!

 10. Niin ihania nuo quotet! Oikeen piristää minua kun on ollut vähän rankkaa nyt kesällä, jospas se tästä! Ja ihania kuviakin! Olet mun inspiksen lähde!!!<3

 11. Meikkejen ohella tarkoitin yleistä kosmetiikka postausta! Shampoot, rasvat, meikit, tuoksut, naamiot yms! Niin saat kattavamman jutun aikaseks! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.