MIDSOMMARTID

 

 

 

”Sommartider hej hej sommartider…” raikui bussin perällä ruotsalaisten suusta matkalla takaisin hotellille. Olipahan juhlat! Iso kiitos Nelly.comille kutsusta ja pre Midsummer -juhlista. Kun mentiin veneellä kohti määränpäätä, ympärillä näkyi upeita maisemia ja kanaaleita. Jännitti koska ollaan perillä, sillä lopullinen kohde oli salainen. Kun noustiin pois veneestä, jatkettiin matkaa vielä bussilla. Ympärillä oli maaseutua ja kaikilla odottava ja jännittävä fiilis. Lopulta vastassa oli Nellyn logo isoilla kirjaimilla ja edessä näkyi upea linna. Saavuttiin Svartsjö Slott -nimiseen paikkaan ja ulkona oli teltta, joka oli katettu pitkillä pöydillä ja koristeilla. Dj soitti erilaisia hittejä eri luvuilta ja saksofonisti piti huolen siitä, että fiilis oli katossa. Rakastan saksofonin soittoa ja se oli kiva lisä tunnelman nostattajana. Iltaan kuului muutamia esityksiä ja Nellyn aw 17 -mallisto oli esillä. Meille tarjottiin ruotsalainen buffa ja sää suosi meitä, vaikka taivas näyttikin välillä epäilyttävältä. Illallisen aikana tuli kova tuulenpuuska, mutta sitten taivas avautui ja näytti uskomattoman kauniilta upeine väreineen –  täydellinen päätös illalle!

Tämä oli vasta toinen blogimatkani ulkomaille. Hieman jännitti etukäteen, sillä saatan olla pidättyväinen isossa porukassa, koska on aina eri fiilis olla ulkomailla tiiviisti, kun blogitilaisuuksissa Suomessa. Välillä minulla kestää, että pystyn täysin rentoutumaan, mutta tyttöjen kanssa oli kuitenkin todella helppo olla. Kiitos ihanasta matkaseurasta!

Olen juuri tässä pakkaushommissa. Tänään tai huomenna lähdemme mökille viettämään sukujuhannusta. Hyvää ja turvallista juhannusta kaikille!

xx Didem

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.