MIELEN PÄÄLLÄ

Takki // Monki

Housut // Lee Jeans

– Aloin vasta eilen yöllä pakata, ja tällä hetkellä laukkuni päällä on vain iso vaatekasa, joka pitää karsia. En ole ehtinyt yhtään paneutumaan pakkaamiseen. Miten se pitääkin aina jättää niin viime tippaan…? Yleensä olen ihan pakkaamisen mestari, mutta tällä kertaa kivoja vaatteita on paljon, joita haluaisin vielä lämpimillä keleillä käyttää, mutta tiedän etten voi ottaa niin paljon mukaan. Täytyy miettiä tarkkaan miten karsia joukosta ne turhat vaatteet ja keskittyä sellaisiin, jotka toimivat useamman eri asun kanssa. Meillä on vaan lennot yhteen suuntaan, enkä ole vielä varma paluupäivästä, joka tietysti tuo lisähaasteen pakkaamiseen.

– Sain juuri Samsøe & Samsøe -merkiltä kauniin beigen mekon, jonka aion pakata mukaan. Kävin hakemassa mekon jälkikäteen Milttonilta, sillä minulta jäi tämän syksyn pressipäivät väliin, koska jouduin hoitamaan kaikenlaisia asioita koneella. Jätin tarkoituksella välistä kaikki pressitilaisuudet, jotta voisin keskittyä koneella työskentelmiseen ennen Espanjaan lähtöä. Odotan kyllä kovasti matkaa näiden kelien takia.

– Voitteko kuvitella, että renkaiden vaihtoon oli eilen kahden tunnin jono! Ajattelin, että vaihdan valmiiksi renkaat ennen matkalle lähtöä ensilumen takia. Viime vuonna kävi nimittäin niin, että olin reissussa ja kun tulin takaisin, autossani oli kesärenkaat. Auto oli parkissa lentokentällä ja lunta oli satanut paljon reissun aikana. Ajattelin olla tällä kertaa fiksu ja vaihtaa renkaat ajoissa. Autohuollon viereisessä liikeessä oli tuttuni paikka, joka oli jo kiinni, mutta he suostuivat silti vaihtamaan renkaat. Kävi tuuri ja huokaisin helpotuksesta, ettei jouduttu Lucan kanssa jonottamaan autossa. Ei kyllä yhtään harmita lähteä tänä iltana.

– Olen käynyt nyt ahkerasti treenaamassa BeAlive -healthclubilla. Olen monta kertaa miettinyt treenaamisen aloittamista, ja kirjoittanut siitä täällä bloginkin puolella, mutta sitten se on vain aina jäänyt. Nyt tuntuu siltä, että olen löytänyt oman kotisalini. Ympäristöllä on niin paljon merkitystä minulle. On nimittäin olemassa hyvin erilaisia ihmistyyppejä ja kuulun itse siihen kastiin, jolle ympäristö vaikuttaa valtavasti motivaatioon. Olen viikon aikana ensimmäistä kertaa moneen vuoteen priorisoinut salin ennen muita aktiviteetteja ja olen raivannut tilaa kalenterista. Kysyin jopa Martinaa hoitamaan Lucaa yksi ilta, jotta pääsisin salille. Se on itselleni iso muutos. Lähden todella mielelläni treenaamaan, koska tiedän, että paikan päällä kaikki on valmista ja siistiä, ja saan treenata rauhassa. Tarvitsen ympärilleni houkuttelevia elementtejä, joiden takia jaksan lähteä salille treenaamaan. Kerron teille seuraavassa postauksessa lisää kyseisestä salista ja keille kaikille se minun mielestäni oikein sopii.

– Maanantaina lanseerattiin uusi Ruokaboksi. Kyseessä on joka maanantai toimitettava boksi, joka sisältää neljän päivän ruoat ja reseptit, joilla saa loihdittua helppoja ja maistuvia reseptejä, joita on mahdollista valmistaa jopa puolessa tunnissa. Ollaan oltu testijaksossa mukana jo jonkun aikaa, mutten ole saanut puhua asiasta ennen julkistamista. Mieheni on mukana sijoittamassa, jonka takia palvelua on ollut mielenkiintoista testata. Yrityksen kasvona toimii mm. Vappu Pimiä, joka on myös mukana suunnittelemassa reseptejä. Ruokaboksi toimitetaan joka maanantai tietyn kellonajan sisällä, ja resepteissä on aina mukana ainakin yksi vegeannos. Ruokien valmistus on ollut todella hauskaa ja inspiroivaa ja ennen kaikkea virkistävää vaihtelua. Olen käynyt paljon harvemmin ruokakaupassa ja aikaa on säästynyt. Raaka-aineet ovat olleet todella freesejä ja monipuolisia ja niitä on ollut kiva tehdä. Olen saanut paljon uusia ideoita, joita voi sitten jatkossa soveltaa haluamallaan tavalla. Palvelu helpottaa kyllä arkea ja sopii todella hyvin lapsiperheille. Täältä voi lukea lisää!

Nyt jatkuu pakkaaminen..:)

xx Didem

6 Responses

  1. Toivottavasti boxista tulee tulevaisuudessa versio pienemmillekin talouksille 🙂 Yhden naisen talouteen tuo ruokamäärä on ihan valtava, mutta muuten tilaisin kyllä samantien!

  2. Jee, näistä postauksista niin pidän. Tulee mieleen viime joulun aika, kun taisit olla Jenkkilässä pidempään. Silloin olin itse lähdössä myös pitkälle matkalle ja sain sulta aivan hirveesti inspiraatiota. Olisi mahtavaa jos toteutat jotain pakkaamis postauksia vielä. Sun matkustusasu aina kiinnostaa. Ihanaa ❤️

  3. Jotenki toi on oltava niin et voit optimoida esim aikaa vaikka yhdelle viikolle tai sit 2-4 viikolle 2-3 päivän edestä viikossa tms ja et voi myös vaihtaa ruokia. Kaupat markkinoimaan niin voi pelata.

  4. Hei Didem! Haluan kommentoida kunnianosoituksena sinulle. Olet tällä hetkellä kaikista mielenkiintoisin seuraamistani bloggaajista ja suurin syy siihen on nimenomaan aitous, ajankohtaisuus ja vahva oma tyyli. Kun muissa blogeissa on lähes identtisiä postauksia viime hetken muotivillityksistä, sinä et kirjoita 3-4 postausta hitto soikoon ruutubleiseristä! 😀 Ihan kuin kukaan edes vähän muodista kiinnostunut ei ymmärtäisi tämän hetken kuumimpia trendejä ilman että niistä täytyy repiä juttua viikko toisensa jälkeen. Sinulla on kaunis, klassinen, vartaloasi pukeva ja cooli tyyli. Vaikuttaa siltä, ettet koe tarvetta lähteä ihan jokaiseen trendiin mukaan vain ollaksesi (muoti)bloggaaja. Kiitos, että kirjoitat postauksia reaaliajassa, sillä ns. oikea elämä vie kyllä voiton. Sinusta huokuu hyvä olo, terve itsetunto ja uskallat tehdä itsesi näköistä sisältöä. Didem, olet tällä hetkellä kaikista paras – oikeasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.