MIESTEN MUOTI

Harmaa College // Acne

Army takki // Urban a

Juoksutrikoot // Röhnisch

Lenkkarit // Puma

Reppu // Chanel

 

Vaikka kaupoissa kiertely yksin ja shoppailu ihan vain itselleni onkin lempipuuhaa, niin vahvaksi kakkoseksi sijoittuu shoppailukierros miehen kanssa. Silloin keskityn vain tähän toiseen osapuoleen, eikä keskittymiseni vahingossakaan herpaannu. Koen olevani äärimmäisen laadukasta shoppailuseuraa ja tykkään kierrellä miesten kaupoissa. Innostan, sanon suoraan mielipiteeni jostain vaatteesta, mutta en tuomitse kuitenkaan, rohkaisen kokeilemaan uusia trendejä, olen hauska, ehdotan omia suosikkejani, mutta en puhu ketään ympäri ostamaan sellaista jota ei käytä ja kaiken lisäksi kannan kaikki kassit (myös XXL muovikassit). Miehelleni on jäänyt jostain sellainen mielikuva, että tykkään kantaa ostoskasseja, vaikka totuus on, että ne on ne paperikassit, joita mielelläni kannan, raahaan ja säästän. Iso ero! Anyways..meille on jäänyt perinteeksi, että minä kävelen ostoskassien kanssa.

Miehelläni on vahva oma maku ja hän tietää mitä haluaa, mutta on kuitenkin aika laiska shoppailemaan mitään itselleen. Hän on ollut tyylilleen uskollinen jo monta vuotta, eikä siinä mitään, koska pidän hänen rennosta, eikä niin harkitusta tyylistä. Musta huppari, mustat farkut ja lenkkarit/maiharit toimii hyvin. Kumpikaan meistä ei puutu toisen pukeutumiseen, koska ei tarvitse. Se tuntuu hyvältä. En varmaan voisi olla yhdessä miehen kanssa, joka keskittyisi ulkonäköön ja vaatteisiin yhtä paljon kuin minä.

Kiinnitin eilisen shoppailupäivän aikana huomiota miesten muotiliikkeisiin, joita on nykyään kattava valikoima. Tuli sellainen fiilis, että jokaisen miehen tyyliin löytyy hyviä liikkeitä ja tunnetuimpien vaateketjujen lisäksi, myös persoonalliset miesten muotia myyvät erikoisliikkeet ovat löytäneet paikkansa täällä Helsingissä. Pukeutumisen ei tarvitse olla kallista tai merkkivaatteisiin tukeutuvaa. Miesten katutyyli on muuttunut vuosien varrella ainakin täällä pääkaupunki seudulla ja voimmekin olla ylpeitä meidän hyvin pukeutuvista miehistä, joita näkee kaupungin sykkeessä yhä enemmän.

Jos eksytte shoppailemaan, niin tässä muutama, olkaa hyvä 😉

 • Beamhill
 • Volt
 • Good Kicks
 • Beam
 • Della Marga
 • The Athlete’s Foot
 • Samsøe&Samsøe
 • Lamina
 • Tiger of Sweden
 • Makia
 • Carlings
 • Zara
 • Diesel Store

 

Eilinen oli kaikin puolin lepposa ja kiva. Olin alunperin suunnitellut tekeväni töitä, mutta yllättävät ja kivat käännekohdat ovat aina tervetulleita ja silloin olen ilmeisen helposti ympäripuhuttavissa. Pyhitin iltapäivän työntekoon, kunnes koneeni alkoi temppuilemaan, tai oikeastaan Lightroom alkoi temppuilemaan ja kaikki juuri käsitellyt kuvat hävisi kuin tuhka tuuleen. Olen muutenkin hidas tuon lightroomin kanssa, koska olen vasta harjoitteleuvaiheessa, niin voitte kuvitella paljonko otti päähään. Illaksi ajettiin Espooseen moikkaa meidän hyviä ystäviä ja syömään pizzaa. Jo kolmas kerta tällä viikolla kuin söin pizzaa! Pizzasta on tullut mun suosikkiruokaa.

ps. Lähärissä näette mun haavan, joka on jo melkein parantunut. Toivottavasti ei jää arpea. En usko.

xx Didem

4 Responses

  1. Oon sängyssä just menossa nukkumaan eikä mullq heti tuu mieleen ? Mietin yön yli ? palaan siis huomenna ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.