MIETTEITÄ LÄHTÖAULALTA

 

Kirjoittelen tällä hetkellä lentokentältä ja valmistaudun lähtöön Köpikseen. Luvassa on paljon matskua Instagramin puolelle, joten muistakaa seurailla story:a! Olen koittanut päivitellä myös Snapchattia, kun se on vähän jäänyt. Tuntuu oudolta päivitellä sekä IG:n että Snapchattiin, kun niissä luultavasti on samoja lukijoita. Vai onko?

Pakko kiittää tuhannesti teitä lukijoita ja muitakin seuraajiani aivan mielettömän tsemppaavista ja ihanista kommenteista eri puolille somea. Olen saanut kymmenittäin viestejä koskien viime postausta. Teidän feedbäkki on todella tärkeää ja kannustavaa tässä työssä. On koskettavaa saada kuulla, että voin jotenkin inspiroida muita. Myös Iltalehti oli tehnyt minusta artikkelin sivuilleen ja jutun voi lukea täältä! Tämä kaikki on niin käsittämätöntä, kiitos kaikesta!!

Köpikseen meno tuntuu ihanalta tähän väliin, ja kyseisestä kaupungista on tullut minulle läheinen. Siellä on aina niin kiva käydä, koska kyseessä on tuttu ja sympaattinen kaupunki. Tykkään todella paljon juuri tanskalaisesta tyylistä ja designista. Suosin pukeutumisessani paljon tanskalaisia brändejä niin kuin esimerkiksi Samsøe & Samsøe -merkkiä. Skandinaavinen tyyli on muutenkin todella seurattua ja tyylikästä tällä hetkellä ympäri maailmaa ja siksi niin mielenkiintoista. Toivon, että minulla on nyt kaikki tärkeä mukana, kun kyseessä on vain yhden yön matka. Tuntuu joskus siltä, että mitä lyhyempi reissu on edessä, sen hanakalampi sinne on pakata.

Palaillaan seuraavan kerran kohteesta!

 

XX Didem

21 Responses

 1. Bongasin sun insta stoorista uuden Chanelin ? Tosi cool mun makuun. Mikä mallin nimi värineen on ? Yritin googlata, mutta en löytänyt. Mistä sait idean/bongasin koko mustan Chanelin ?

  Sitten silmiini osui lisäksi sun maiharit Köpis reissulla. Mistä ne on ?

  Olis kiva jos toteuttaisin sellaisen ”top 3 postauksen”, johon ei ainakaan kamalasti sisältyisi yhteistyö juttuja. Top 3 kengät, Top 3 kosmetiikka, Top 3 neuleet, Top 3 laukut jne. 🙂

  1. Heissan,

   Se on kokomusta Chanel. En muista mallin nimeä. Olen metsästänyt tosi pitkään kokomustaa Chanelia ja vihdoin se löytyy tuolta fbn Chanel ryhmästä. Ihana laukku. Tykkään tosta mini square koosta!

   Ne kiiltonahkaiset maiharit on Nelly.com ? Hyvännäköiset jalkineet!!

   Kiitos postausideasta. Mä toteutan ?

 2. Tää asu on nyt tosi ihana! Beige villakangastakki ja musta hoodie on kyllä pettämätön yhdistelmä. Pakko kysyy mistä on sun Lorealin kuvauksissa otetussa kuvass olevat kengät ? No maihari henkiset ? Tosi hienot…
  xx

 3. tää asu on kyl aivan super kiva!

  mistä oot löytänyt noi Niket ? Aika hankala löytää toi malli ? Hoot

 4. Ihana asu!

  Mitkä on sun lemppari kosmetiikka tuotteet ei yhteistöiden kautta ? Mitä käyt itse ostamassa ? 🙂

 5. Moi Didem!

  Ootko hyvä ystävä Metti Forsselin kanssa ? Ootko kiinnittämyt huomiota, että hän ehkä snadisti kopsaa juttuja sulta (tosin heikolla menestyksellä, asut ei yhtään niin stailei), mutta kumminkin. Oon vaan huomannut, että yleensä sulla on eka joku tuote esim Acnen pipo tai varsinkin monet Zaran vaatteet ja sitten perässä hänellä ne myös.

  Ja toinen juttu, mitä mieltä oot lapsen some kuvaamisesta ? Mun mielestä sulla on vielä homma hallussa ja hyvällä maulla, mutta kun tuntuu, että Metti päivittää 24/h someen pientä Lucas vauvaansa. Mitä ajattelet lapsen kuvaamisesta/yksityisyydestä ? Tai elämästä linssin läpi esim Lucan kohdalla ?

  1. Moikka,

   Olen saanut samasta aiheesta aikaisemminkin kommentteja. Metti on suloinen nainen ja minua ei haittaa se jos joku saa inspiraatiota minusta ja haluaa ostaa samoja juttuja.
   Mitä tulee lapsen kuvaamiseen, niin se on kaikkien oma valinta kuinka paljon haluaa tuoda perheenjäseniä someen.

   ??❤️❤️

 6. Hei ihan pakko sanoo, että tosi kivaa kun julkaiset kaikki kommentit. Susta on helppo saada aito kuva, koska myönnät saavasi välillä myös negatiivista palautetta, otat sen vastaan ja suhtaudut parhaalla mahdollisella tavalla. ❤️ Jotenkin ärsyttää bloggaajat, jotka jättävät vähänki negatiivisemmat kommentit pois ja hypettävät vaan posiposi kirjoituksia.

 7. Luin iltalehdestä susta!! Aivan ihanaa Didem, niin ihanaa. ❤️ Oon lukenut sun blogia jo pitkään. Sillon kun et ollu vielä niin isosti ihmisten tietämä niin mietin, että onhan sussa nyt jotain spessua ja missä sitä nyt ollaan? Cosmon loppu puolella vaan odotin, että koska siirryt eteenpäin ja Elleä veikkasinkin. Oot aivan omaa luokkaa Suomessa, oot niin upee, hei. ?

 8. Mäkin oon huomannu et jotkin muut suomalaiset bloggarit on yrittäny kopioida didem-tyyliä: on punasta chanelin laukkua, samoja asentoja/tyyliä poseerauksissa jne.. Didem ownaa 😛

 9. Ihana Didem! Oot todella inspiroiva tyyppi! Toivon sulle kaikkea hyvää urallasi! 🙂

  Kerrotko pian lisää Köpiksen reissusta? Hiusjutut kiinnostaisi! 🙂

 10. Eikös kaikilla bloggareilla ole kutakuinkin samat vaatteet. Ja toisekseen Didemhän selvästi kopio Anine Bingin tyyliä. Samoin lapsi vilahtaa blogissa ja ig:ssä koko ajan.

  1. Ritva hei… ehkä joo täti ihmisen silmin asia on kuten sanot, mutta varmaan ymmärrät itsekin, kun hetken ajattelet, että didem on ihan omana itsenään ansainnut menestyksensä. Luca puolestaan on ollut jo D:n raskaudesta lähtien osana blogiaja tästäkin on tullut postausta jos vain viitsisi tutustua asiaan ennen omia johtopäätöksiään… didem on itse rakentanut oman tyylinsä vuosien saatossa ja edustaa upeasti niin itseään kuin suomenkin bloggareita. Ja jos oikeesti luet blogeja, löydät näet että didemillä on ihan oma tyylinsä ja tapa tehdä blogiaan.

  2. Jännää on, että seuraan Aninea ja Didemiä, mutta en mitenkään kauheasti yhtäläisyyksiä nää . Didem on kertonut pitävänsä Aninesta, mutta tyylit molemmilla on omanlaiset kumminkin. Miksi Ritva vaivauduit edes kirjottaa tänne ? Ettet vaan olisi joku kaateellinen bloggaaja ruudun takana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *