MIKÄ ON SKINCITY?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / SKINCITY

KUVAT EMILIA

 

Ihonhoito on aina ollut tärkeää itselleni, mutta oikeanlaisten ja toimivien tuotteiden löytäminen ei aina ole helppoa. Ei olisi paremmin voinut osua kohdalle, kun ruotsalaislähtöinen yritys – Skincity otti minuun yhteyttä. Olenkin pari vuotta sitten vieraillut Ruotsissa Skincityn varastolla tutustuen kyseiseen konseptiin ja nähnyt kuinka tuotteet pakataan käsin jokaista yksityiskohtaa myöten. 

Nykyään myös Suomessa sijaitseva Skincity on siis ihonhoitoklinikka netissä, jossa apuna toimivat ihonhoidon ammattilaiset. Skincityn verkkosivuilla voi tehdä ihotestin, jonka perusteella kosmetologit lähettävät sähköpostilla sopivat suositukset tuotteista. Testejä on kaksi erilaista: Ihonhoidon perusrutiini ja Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini. Itse valitsin jälkimmäisen. Kysymyksiä on paljon, joihin oli kuitenkin helppo vastata rastittamalla oikeat vaihtoehdot, jotta kosmetologit voisivat antaa mahdollisimman tarkat tuotesuositukset. Jo pelkistä kysymyksistä oppii itsekin asioita omasta ihosta ja ihonhoidosta. Tällainen testi on suureksi avuksi monille ja säästää aikaa. Skincityn nettisivut kannattaa muutenkin käydä kurkkaamassa, sillä sieltä löytyy paljon infoa ja mielenkiintoista sisältöä ihonhoitoon liittyen. Lisäksi Skincityn kosmetologit auttavat ja opastavat täysin ilmaiseksi kaikissa ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä chatin, puhelimen sekä meilin välityksellä. 

Tuotemerkit ovat kaikki laadukkaita ja valittu tarkasti. Skincityltä löytyykin monia omia suosikkejani kuten Dermalogica, Laura Mercier, Clarins sekä La Prairie. Tuotteita löytyy laajasti kaikissa hintaluokissa. Testiin pystyy laittamaan myös toiveen vain jonkin tietyn merkin tuotteista, johon itse laitoin tällä kertaa erinomaiseksi todetun Dermalogican, tai sitten antaa ammattilaisten valita vapaasti tuotteita eri merkeiltä. 

Dermalogican tuotteista minulle oli valikoitu hyvin kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon sopivia tuotteita toiveideni pohjalta. Lisäksi ehostukseen sain muutaman meikkituotteen Laura Mercieriltä. Mukana tuli myös erinomaiset Make the make -siveltimet, joissa lukee mihin tarkoitukseen mikäkin on tarkoitettu. Tämä on kaltaiselleni loistava juttu, kun ei tarvitse arpoa mitä käytetään ja mihin 😀

Mikäli ilmainen ihotesti ja Skincityn tuotteet kiinnostavat, niin koodilla DIDEM20 on mahdollista saada -20% alennusta ensi keskiviikkoon asti. Kannattaa siis toimia nopeasti! Skincity tarjoaa myös aina ilmaiset toimitukset.  

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *