MIKÄ OTSIKKO?

KUVAT ANGELINA ILMAST
KORUT /GLITTER
PANTA / GLITTER
JUMPSUIT / SAMSØE&SAMSØE

Olen käyttänyt hävyttömän paljon aikaa tämän postauksen otsikon miettimiseen, sen sijaan että kirjoittaisin tätä tekstiä. Espanjan lomasta on kuitenkin yli viikko, enkä ole päivittänyt blogia matkan jälkeen kertaakaan. Kannattaisi siis nyt vaan näpytellä niin, että sormenpäät sauhuaa. Tällä hetkellä on meneillään tosi paljon kaikkea, työhön ja ei työhön liittyviä asioita, jotka pitää hoitaa ennen joulua ja tätä vuotta! Joulu tosiaan lähestyy kovaa vauhtia. Järjestetään joulun ensimmäistä kertaa koskaan meillä ja näin ensikertalaiseksi olen ottanut aika chillisti tähän asti. Joululista, joka puhelimessani on ei kuitenkaan itsestään päivity, vaan pitää alkaa hommiin. Tänään sain hoidettua meille hyvän joulupukin aatoksi! Bravo! Minulla on loppupeleissä aika lungi asenne tämäntyyppisiin juttuihin. Jos vaan saan suunnitella omassa järjestyksessä, niin minulla ei ole mitään hätää, eikä stressi iske. Mut sit, jos on valmiiksi kova stressi jostain ihan muusta asiasta, niin pienikin vastoinkäyminen paisuu helposti isoksi. Minusta saattaa tulla aikaansaamaton. Varmaan aika yleinen ongelma, varsinkin jos tressi ei ole työstressiä, vaan se liittyy henkilökohtaiseen elämään tai ihmisuhteisiin.

Joulun odotuksessa on jotain maagista ja rauhoittavaa. Laitan aamulla herätessäni joulumusiikin soimaan, autossakin soi jouluradio ja töistä tullessani spotify listalta painetaan play nappia joulumusiikin kohdalla. Lipittelen glögiä, fiilistelen ja tuijotan jouluvaloja.

Nyt minulla menee silmät kiinni. Kello on melkein 01.30 ja pitäisi olla nukkumassa. Jatketaan taas huomenna! Minulla jäi postaus tänään kerran aiemmin jo kesken, kun lähdin ekstempore huutokauppaan keskellä päivää. Mukaan lähti yksi valaisin ja pöytä 🙂 Ensimmäistä kertaa olin kokemassa millaista on olla huutokaupassa. Aina vaan telkkarista sivusilmällä seurannut. Oli ihan ok kokemus.

Anyway. Julkaisen tämän nyt tällaisena ja ilman otsikkoa. Ehkä huomenna sitten vähän nopeampi ja luovempi 😉

xx Didem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *