Millainen kuluttaja olen?

 
“Yksi käy kirkossa, toinen oopperassa ja joku tanssahtelee joogatunnille. MINÄ ravitsen sieluani myös shoppailulla ja kaupoissa kierrellen.
Jos ajattelet hiilijalanjälkeä, niin uskon että ooppera, jooga tai vaikka uskonnollisuus aktiivisesti toteutettuna aiheuttaa ainakin välillisesti myös suuren hiilijalanjäljen. Elänkö, näenkö, sanonko vain tarpeellisen vai olenko jotain muutakin?? TOTTA VIEKÖÖN, en ole vain toteuttamassa hengissä pysymistä ja haluan että elämäni roihuaa ja palaa isolla liekillä, eikä lepsattavana tuikku kunttilänä miljoonien joukossa”.   ( tuo on Mieheni vastaus, kun hän kuvaili minua)

Luin miehelleni kommentin jonka sain äsken ja siitä lähti idea postaa tämä juttu. Anonyymi lukija kyseli millainen kuluttaja olen, tarvitsenko kaikkea mitä ostan? “Ihmiselle riittää yksi laukku” periaatteella en mene. Silloin en myöskään ylläpitäisi tällaista blogia, jos en saisi tyydytystä vaatteista, laukuista, koruista, muotilehdistä, kauniista ihmisistä, ihmisten tyyleistä etc. Minulle ei siis riitä yksi laukku, eikä yhdet korkkarit. Siinä mieheni myös tukee minua, koska alusta asti hän on pitänyt minua parhaiten pukeutuvana naisena ja näkee intohimoni tähän asiaan. Hän myös tietää kuinka paljon osaan arvostaa kallisarvoisia tavaroitani. Kysyin mieheltäni, kun olin lukenut saamani kommentin hänelle että: “kerro kulta millainen vastaus kuvailisi minua?” Sieltä tuli sitten tuo yllä oleva komentti 😉 Aika osuva! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.