MILTÄ KEVÄT NÄYTTÄÄ?

Photos by Kristiina Ketonen

Jakku ja housut // Zara

Verkkosukat // Lindex

Korot // Zara

Lokaatio // Clarion hotellin aula

Tämän päivän asukuvissa minulla on päällä verkkosukat, joita tuntuu näkyvän nyt joka puolella. Itse tykkään sukkahousuja enemmän verkkosukista, joita voi monipuolisemmin yhdistää eri asujen kanssa. Niillä saa kivaa ilmettä ihan basic oloasuun tai vaikka hameen kanssa. Olen yleensä tosi tarkka siitä, ettei sukat näy kenkien alta ikävästi, mutta verkkosukkien kohdalla on kiva antaa niiden näkyä. Cosmon huhtikuun numerossa, minut nähdään jälleen stailattuna ja siellä näkyy kevään kuumimpia trendejä. Kasarikermakakku  ja sähäkkä toimistotyyli toimivat yllättävän hyvin.

Kevään erilaisista kuvauksista, on päällimmäisenä jäänyt mieleen kaikki leveät housun lahkeet, hihat ja pussitukset. Kaikki saa olla isoa ja oversize ja roikkua päällä. Hihat on ylipitkiä ja paidan helmat sekä housun lahkeet edestä lyhyempiä kuin takaa. Leikkauksilla leikitellään tänä keväänä/kesänä ja ylisuuret korut tulevat myös kovaa vauhtia takaisin. Näyttävät ja isot korvikset, on minulla edelleen hakusessa. Näen yleensä tietyt vaatekappaleet omassa mielikuvituksessani. Olen kauan metsästänyt sitä oikeeta mustaa ja yksinkertaista uimapukua tuleville hellepäiville ja eilen tämä vihdoin tuli vastaan. Näen jo kyseisen uimapuvun ja näyttävät korvikset ylläni jossain kartanossa, iso lierihattu päässä ja hulmuava musta saronki yllä. Yhdessä kädessä pala vesimelonia ja toisessa rantapyyhe 😀 Jottei totuus unohdu, niin palataan kuitenkin takaisin tänne Suomeen. Uimapuvusta tulossa oma esittely. Tämän päivän IG -storyssa näette jo pienen vilahduksen siitä.

Väreissä näkyy edelleen paljon pastellin sävyjä, vaaleanpunaista sekä maanläheisiä värejä. Sporttisuus on ehkä kevään ja kesän ykköstrendi ja kaupoissa onkin näkynyt paljon esimerkiksi tennishenkisiä vaatteita ja takkeihin sekä farkkuihin kiinnitettyjä pinssejä ja patches-merkkejä.

Moni kysyy, mistä haen vaikutteita pukeutumiseeni ja vaatekaappini sisältöön. Saan tosi paljon inspiraatiota juuri kaupoissa, kun näen vaatteet esillä. Innostun vielä enemmän yksittäisistä vaatekappaleista kuin valmiista kokonaisuuksista esimerkiksi mallinuken päällä. Se antaa minulle enemmän luovaa vapautta kehitellä asut omassa päässä.

70-luku on edelleen tosi vahvasti esillä tänä vuonna. Tykkään itse tosi paljon vaatteiden kerrostamisesta. Nappaan trendeistä aina ne omat lempparit, mutta kaikesta en kuitenkaan innostu. Minulle muoti toimii enemmänkin inspiraationa, koska en tykkää noudattaa mitään tiettyä orjallisesti. Oma tyyliini paistaa yleensä selkeästi kaikista kokonaisuuksista esiin, joita puen päälleni. Vaatteilla leikittely on ihanaa ja tykkään eniten valita asukokonaisuudet aamulla fiiliksen mukaan. Saatan myös tulla kotiin vaihtamaan asua kesken päivän, jos fiilis jotenkin muuttuu.

Tämä päivä on vierähtänyt kotona työnteossa ja mansikoita syöden. Stockmann Herkku myy todella makeita mansikoita. Pian lounaalle ja mahdollisesti kävely ulkona raikkaassa säässä. Syntiä viettää näin kaunis päivä sisätiloissa, kun kerta mahdollisuus on mennä ulos. Illalla on vielä uuden kortteliravintolan Bistro Gimiksen Communal table -illallinen Radisson Blu Seaside hotellissa. Teemana on stadilaiset maut ja antimet. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa. Pakko lopettaa ruoasta kirjoittaminen näin nälkäisenä. Nyt syömään!

Aurinkoista päivää!

xx Didem

12 Responses

 1. Upea postaus, olet kuvankaunis 🙂

  Ketkä ovat voittaneet hammasharjoja? 🙂

 2. Hei. Olisi kiva tietää milloin mitkäkin asukuvat on otettu. Varmaan harvoin postaat heti kuvauspäivänä kuvia blogiin?

  1. Nämä otettiin viime viikolla. Instaan postaan ajankohtaisemmin..tänäänkin viimeisin insta kuva otettiin ennen illan dinneriä, koska halusin esitellä asuni. Voi kun voisikin postauksen asut aina olla ajantasalla..

   Koitan pitää mielessä tuon, että kerron milloin kuvat otettu.

   xx

 3. On nuo verkkosukat kyllä vähän hassun näköiset tuon asun kanssa… Mielestäni olisi toiminut paremmin ilman niitä vaikka kuinka muotia ovatkin.

  1. Tykkään molemmista vaihtoehdoista. Ilman sukkia kokonaisuus olisi klassisempi. Olen hurahtanut nilkka verkkosukkiin ?

 4. Sun tyylitaju on vaan niiiin vau! Ihailen aina, miten kauniisti yhdistät sellasia juttuja, joiden ei itse ees tajuais toimivan samassa asussa!

 5. Ah rakastuin täysin tähän asuun! Milloin olet ostanut tuon jakkuhoususetin zarasta?

  1. Ostin kaksi viikkoa sitten ? Näin setin vielä tällä viikolla keskustan Zarassa. Toivottavasti pääset sovittelemaan!

   ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.