MINI GETAWAY

 

 

Takana on ihana viikonloppu! Nauran täällä itsekseni, koska nykyään viikolla aina hypetän sitä miten paljon odotan tulevaa viikonloppua, ja viikonlopun jälkeen hehkutan puolestaan sitä miten hauskaa oli. Ja sitten sama uudestaan ? Huomaan olevani ehkä hieman pidättyväinen täällä mun kaikista tämänhetkisistä tunteista. Ehkä avaan niitä jossain vaiheessa. Mutta lähdettiin tosiaan perjantaina töiden jälkeen ajamaan tyttöporukalla kohti Långvikia, jossa meitä odotti sviitti ja kuohuvaa. Valmistauduimme iltaa varten vaihtamalla mekot ja korot ja päästiinkin heti nauttimaan illallista, sillä meillä oli edessä tasting menu. Voin muuten lämpimästi suositella Långvikin ruokia. Olen siellä useamman kerran syönyt ja aina yhtä hyvä menu. Tämän jälkeen lähdettiin jatkaa takas meidän sviittiin, tilattiin sinne hieman lisää shamppista ja vietettiin tosi rento tyttöjenilta. Seuraavana aamuna herättiin aamupalalle ja luvassa oli hieman spa-hemmottelua. Oli höyrysaunaa, allasta ja suolahuone, joka oli itselleni ihan uusi tuttavuus. Kyseessä on rentouttava hoito, jossa vuorisuolalla vuoratussa huoneessa hengitetään hienojakoista suolatomua ja istuskellaan rauhassa. Tämä tekee todella hyvää sekä iholle että hengitystieongelmiin ja sopii tästä syystä hyvin esimerkiksi atooppiselle iholle ja astmaatikoille. Laitettiin kasvonaamiot ja istuttiin kyseisessä huoneessa 30 minuuttia yhteensä. Lopuksi syötiin vielä lounas yhdessä, jonka jälkeen lähdettiinkin ajamaan takaisin kohti kotia. Långvikiin kestää autolla vain alle puoli tuntia Helsingistä, jonka takia sinne on tosi kätevä lähteä vaikka pelkästään illaksi rentoutumaan. Meillä oli kaiken kaikkiaan tosi kiva get away, joka piristi ja antoi kivaa vaihtelua perus viikonlopun viettoon.

Oon fiiliksissä siitä, että keväälle on luvassa aika paljon ohjelmaa. Tykkään siitä, että kalenterissa on asioita, joita voi innolla odottaa ja alkaa jo etukäteen valmistautumaan ja fiilistelemään tulevaa – se on parasta! Olen nyt vasta alkanut uudestaan suunnittelemaan kalenteriin kivoja juttuja etukäteen. Vaikka pidän myös extempore elämäntyylistä, niin pitää joitain asioita myös pystyy pättää ja lyödä lukkoon hyvissä ajoin. Tänään olen tehnyt kaikkea muuta kuin töitä koneella. Sen takia tämä postauskin tulee ulos keskellä yötä 😀 Huomenna meille tulee vihdoin piano kotiin. Kuljetusfirma tuo sen heti aamusta. Tosi jännää. Lucalla on pian myös hänen ensimmäinen “konserttinsa” <3 En kestä!

Hiivin nyt maailman mukavimpaan sänkyyn kuuntelemaan hetkeksi vielä rauhoittavaa unimusiikkia.

 

xx Didem

2 Responses

  1. Hei Didem!
    Jopas teidän viikonloppu kuulostaa ihanalta…
    Millainen aikataulu sinulla on ensi viikolla? Olen meilannut sinulle kutsun erääseen tilaisuuteen, joka on ensi viikon tiistaina 20.3. klo 11-14 välillä. Olisi upeaa, jos ehtisit mukaan!
    Lämpöisin terveisin,
    Aino Riannosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *