MINI GETAWAY

Hotel Kämp // Mannerheim suite

Eipä tarvitse lähteä kotikulmilta pois, saadakseen loman tunteesta kiinni. Koska sitä me ollaan tehty tässä muutama päivä. Pohjoisesplanadin varrella sijaitseva hotelli Kämp, on toiminut kolme päivää kotinamme. Hotellielämä on maistunut hyvälle. Siitä on aikaa kun viimeksi olen hotellissa asunut. Jenkeissä kun oltiin, niin asuttiin Air bnb kämpässä. Hienoissa hotelleissa ja hotellielämässä muutenkin on oma pieni glamour, josta olen ottanut kaiken ilon irti nyt parina päivänä. Päivä alkaa kylpytakilla ja tossuilla, spa henkisellä vartalosaippualla ja voiteella, hotelliaamiaisella, sviitissä sipsuttelulla, aamusaunalla ja erinomaisella palvelulla, jota tietenkin toivoo saavansa, kun valitsee viiden tähden hotellin.

Istun tällä hetkellä täällä meidän sviitin kirjastohuoneessa, mahtipontisen kirjoituspöydän äärellä, lueskelen Juhani Ahon kirjeitä, katson ulos ikkunasta kohti Esplanadia ja tiedän, että tällainen asettelu ei todellakaan ole tavanomaista, mutta meille tämä on pieni pala arjen luksusta. Me yhdessä teimme tästä irtiotosta lomantuntuisen, vaikka päivällä Luca oli hetken aikaa päiväkodissa ja me töissä, niin silti kaikilla on sellainen yhteinen hyvä fiilis. Luca on ollut aivan liekeissä. Luca on tottunut nukkumaan eri hotelleissa, niin hän tosiaankin nauttii uusista ympäristöistä. Olisi ollut hauskaa saada ikuistettua, kun Luca käveli kameran hihna kaulassa, aurinkolasit silmillä ja puhelin kädessä ympäri sviittiä. Hän kuvasi hauskoja videoita mm. sauasta, jossa selitti missä löyly sijaitsee ja miten saunomisesta saa kaiken ilon irti.

Arki kutsuu, joten nyt on aika lähteä kotiin. Kello kahdelta menen kuuntelemaan Vichyn iho-eksperttiä, joka kertoo aurinkovoiteista ja ihon suojaamisesta auringonsäteiltä. Tärkeä aihe, josta tulen kirjoittamaan lisää kevään aikana. Itselleni ihon suojaaminen ei aina ole ollut itsestäänselvyys ja prioriteetti ykkönen, koska en ole tumman hipiäni takia ajatellut asiaa. Nykyään ihon suojaaminen auringolta on yksi tärkeimpiä asioita ihonhoidossa.

xx Didem

5 Responses

  1. Mikä SATTUMA! Selailin tänään kaikenlaisia vaate merkkejä. Olivia Palermon kautta eksyin ensin Santoshin nettisivulle ihailemaan heidän cashemere neuleita. En ymmärrä miten voi olla multa mennyt ohi noin ihana merkki!! No sitten aloin metsästää saako niitä Suomesta. Löysin Nomadin sivut ja ihan innoissaan ajattelin mennä vklp tsekkaamaan! JA nyt sulta tulee ig story sieltä liikkeestä. Musta niin hassu sattuma, koska en ole KOSKAAN kuullut liikkestä tai edes merkistä. Ja olen kumminkin seurannut sua tosi aktiivisesti. En tiedä kuulostiko ollenkaan hauskalta, mutta kun avasin sun storyn olin ihan, että what juuri selasin kyseistä merkkiä. Paljon Nomadilla maksaa Santoshin cashmere neuleet? Katsoin, että oli alessa Santoshin sivulla jotain niin mietin kannattaako tilata vai mennä Nomadille. ? Ps. Ihania kuvia ja kiva tälläsiä “arkisia” pitkästä aikaa!

    1. Ihana kommentti ❤️ Näytin tämän Nomadin tytöille. Eli korkkarilta löytyy Nomad ja siellä on mielettömiä cashmere neuleita, huiveja, muutamia söpöjä vauvan cashmere vaatteita (lahjaidea) ja myös vähän lifestyle juttuja.

      Hauska yhteensattuma kyllä ? Ostin sieltä eilen miesyen M koon cashmere neuleen (-50 %) oikea hinta olisi ollut 180 e. Huivit on 150 e ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.