MINIMALISTINEN MEIKKIRUTIININI

Kuvat: Juuli Rönkä

Kaupallinen yhteistyö: L’oréal

Minulla on aina ollut hyvä iho enkä ole siksi tottunut meikkaamaan sitä niin paljon. En oikeastaan edes omista kovinkaan paljon meikkejä enkä ole siksi niinkään perillä meikkaamisen saloista. Itse lähden siitä, että iho on kuulas ja kostea, sillä en tee lähes koskaan itselleni meikkipohjaa. Tämän takia kasvovoiteiden merkitys on kovin suuri, jotta iho pysyy kauniina ja raikkaana koko päivän. L’Oréal Paris lanseerasi juuri uudet Hydra Genius –hoitonesteet kasvoille, jotka kosteuttavat tehokkaasti ja jättävät iholle silkinpehmeän tunteen. Kerroin jo alkuviikosta tarkemmin tuotteista, joista pääsette lukemaan lisää täältä. Monet voiteet saattavat jättää ihon hieman tahmeaksi, jolloin kasvojen iho voi tuntua epämiellyttävältä. Näissä uusissa nestemäisissä tuotteissa on se etu, että ne tuntuvat iholla kevyiltä, mutta kosteuttavat silti tehokkaasti. Tuotteita on tarkoitus käyttää päivittäin aamuin illoin pyörivin liikkein sekä kasvoihin että kaulan alueelle. Aiemmin, en ollut koskaan kokeillut iholleni tällaista voidetta, jossa on geelikoostumus, mutta tämän yhteistyön myötä, kylpyhuoneeni kasvovoide-osasto on saanut uuden suosikkituotteen.

Meikkirutiinini on todella simppeli. Panostan enimmäkseen hyvään voiteeseen sekä huulituotteisiin.

– Kosteuttavat ja ravitsevat huulivoiteet kulkevat laukussa mukana ja tykkään lisäillä niitä päivän mittaan. Käytän huulilla joko huulirasvaa tai pelkkää kiiltoa.

– Kulmakarvoista olen melko tarkka ja tykkään käyttää niihin ruskeaa kynää. Piirrän lyhyillä vedoilla pieniä viivoja kulmien joukkoon ja pehmennän lopuksi harjalla, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen. En halua, että kulmat näyttävät piirretyiltä vaan ainoastaan täytän ja tasoitan niiden muotoa. Tykkään käydä siistimässä kulmani joko lankauksessa tai nypin niitä kotona. Minulle on kuitenkin tärkeää, että kulmani ovat luonnolliset ja tuuheat.

– Taivutan ripset aina ennen ripsivärin laittoa, mutta en koskaan jälkikäteen. Ripset saattavat katkeilla tai ripsiväri varista, jos taivutuksen jättää viimeiseksi. Lisään maskaraa muutaman kerroksen, jotta ripsistä tulee mahdollisimman tuuheat ja pitkät. Omistan luonnostaan melko tummat kulmat ja ripset, jonka takia joskus pelkkä ripsien taivutuskin riittää.

– Lisään välillä poskipunaa, jotta kasvoille saa luonnollista hehkua ja terveen ilmeen. Nyt kesäisin tätä ei kuitenkaan tarvitse kovin usein tehdä, sillä aurinko ja pieni päivetys antaa iholle itsessään väriä.

Hydra Genius -hoitoneste toimii hyvin myös niin sanottuna primerina, sillä se jättää ihon pehmeäksi ja tasaiseksi lähes samantien. Sen päälle voi halutessaan lisätä kevyesti meikkiä, mutta itselläni tuote toimi ihan itsessään.

Suosittelen tuotetta kaikille niille, jotka eivät jaksa odotella kasvovoiteen kuivumista ikuisuuden ja jotka haluavat syvää kosteutusta, mutta lopputuloksesta kevyen ja raikkaan!

 

Aurinkoista perjantaita!

xx Didem

2 Responses

  1. Moi! Mistä se sun ihana punainen mekko oli, mikä näkyi pari pv sitten snäpissä? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.