MINTTU RÄIKKÖSEN LASTENVAATEMALLISTO

Photos by Kristiina Ketonen

Yhteistyössä ACE

Reipas ja iloinen Luca hoiti poseeraamisen erinomaisesti, kun muistelen viime syksyistä kuvauspäivää. Kuvausten jälkeen kysyin Lucan lempparia mallistosta ja vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: Formula teeppari. Pojat on poikii ja nopeat autot kuumaa tavaraa.

On ollut ilo tehdä yhteistyötä Minttu Räikkösen suunnitteleman ACE -lastenvaatemalliston kanssa. Mallisto on toteutettu yhteistyössä Zalekuan kanssa ja Zalekua on suomalainen vaatealan yritys, joka valmistaa lastenvaatteita. Haluankin painottaa, että Minttu on itse ideoinut ja ollut aktiivinen läpi koko suunnitteluvaiheen. Ainakin itse koen sen tärkeäksi ja myös kuluttajan näkökulmasta se on mielekkäämpää, kun tietää, että vaatteet on nimenomaan henkilön itse suunnittelemia.

Mallistosta löytyy bodeja, yöpuku, coolit verkkarihousut, t-paitoja ja pitkähihaisia puuvilla paitoja. Mallisto on hyvännäköinen ja ennen kaikkea käytännöllinen. Vaatteissa on käytetty selkeitä värejä ja legendaarisia formula sitaatteja. Lastenvaatteiden kuuluu olla mukavat, käytännölliset ja laadukkaat. Kuten jokainen äiti varmasti tietää, niin pesukertoja kertyy aika paljon. Vaikka pieni lapsi kasvaa kovaa vauhtia, on vaatteen kestävyys kuitenkin olennainen osa kaikkea. Vaatteet ovat valmistettu pehmeästä puuvillasta ja meillä ainakin kovassa käytössä ollut valko-musta pitkähihainen on pysynyt kuin uutena, kaikkien pesukertojenkin jälkeen.

Tuotteita voi tällä hetkellä ostaa verkkopaupasta, tässä linkki. Vaatemallisto tulee piakkoin myyntiin myös Haloselle ja isoimpiin Prismoihin. Koot menevät 62- 86 cm ja 92-128 cm. Mun suosikki vaatekappaleet on ehdottomasti “leave me alone” -body ja kuvissakin näkyvät pöksyt, jossa lukee “I know what I’m doing”. En kestä miten suloiset.

Kannustan kaikkia aina kokeilemaan uusia juttuja ja minusta on mahtavaa, että Minttu on lähtenyt mukaan tällaiseen uuteen aluevaltaukseen.

Mitä mieltä te olette mallistosta?

xx Didem

4 Responses

      1. Kiinnostaisi nuo “I know what I’m doing” housut, mutta mitoitus askarruttaa. Kuten varmaan olet huomannut, riippuu ihan valmistajasta mikä koko onkaan paras..eri merkeillä 74/80/86/92 cm koot ovat suunnileen samaa luokkaa 🙂 yleensä päädykin ottamaan isomman koon, se menee sitten joskus.

  1. Siis, kuka on suunnitellut ACE malliston?

    Saamani tiedon mukaan suunnittelija on joku muu. Materiaalista puhutaan ja kehutaan, mutta todellisuus on, että kankaat tulevat valmiina, siis printattuna, Intiasta ja ovat halvinta mahdollista. Sitten toi formula ei ole Ferrari vaan nk. yleiskuva. Jos olis Ferrari tai Kimi, nii varmaan olis lupa Kimin managerilta tai jopa Ferrarilta

Leave a Reply

Your email address will not be published.