MITEN MENI NOIN NIINKU OMASTA MIELESTÄ?

Kuvat Kira & Julia

 

 

06.30 Soi herätyskello. En herää siihen! Nukun kun tukki. Luca myös 😀

08.00 Herään järkytykseen. Meidän pitäisi olla dagiksessa tuohon aikaan. Tänään on retkipäivä ja lähtö 08.00. Pomppaan ylös kun raketti ja herätän Lucan. Ollaan molemmat tällaisia nukkumatteja. Onneksi oli mahdollista myös tuoda lapsi suoraan sinne studiotalolle yhdeksäksi, mutta ärsytti silti, koska minulla alkoi työt yhdeksältä.

08.10 Syödään breku ennätysvauhtia ja puetaan päälle vielä nopeampaa. Meillä on Lucan kanssa kisa, kumpi on ensin valmis 😉 Onneksi olin pakannut edellisenä iltana dagisrepun ja mun kamat valmiiksi. Kahvia naamariin ja menoksi.

08.58 Ollaan studiotalolla. Luca ehti hyvin! Itse lähden Pasilasta vauhdilla ajelemaan kohti Löylyä ja aamutreenejä.

9.30 Olen jo rauhoittunut. Ajaminen on minulle terapeuttista. Ehdin rauhoittua auton ratissa. Varsinkin aamuisin kuuntelen aamulypsyä ja selaan muutenkin kaikkia radiokanavia. Hyvät biisit on aina pelastus. Usvainen aamutreeni rentouttaa koko kehoni.

10.30 Tyttöjen kanssa saunotaan, uidaan ja nautiskellaan. Kiitos Kiralle ja Julialle, jotka hostasivat aamun eventin. Testasimme tänään kompressiovaatteita. Kuinka monille nämä ovat tutut? Sairaan tiukat, kun pukee päälle, mutta sit kun vaatteet on päällä ja sitä alkaa liikkumaan, niin treenivaatteista tulee melkein kuin toinen iho. Niinhän sen pitäisi ollakkin. Kompressiovaatteet tehostaa verenkiertoa, nopeuttaa palautumista, parantaa aineenvaihdunnan ja tekee kevymmän olon.

12.00 Nautitaan yhdessä lounasta. Tietenkin lohikeittoa. Osa meistä jää Löylyyn tekee vielä duunia.

13.00 Ajan kotiin hakemaan koneen laturin (akku loppui). Laitan pesukoneen päälle ja jatkan Stockalle kynsihuoltoon. Valitsin taas bubblebath sävyn. Villit vappukynnet 😉

14.30 Jäin Stockalle tekemään töitä. Autoni oli pesussa, joten piti odottaa sen valmistumista. Istun välillä siellä Stockan first loungessa. Jotenkin saan siellä tosi hyvin aina tehtyä töitä.

16.15 Aika hakea auto pesusta ja Luca päiväkodista. Päivä oli mennyt hyvin Lucalla ja vastassa oli iloinen poika.

17.00 Ruoanlaittoa ennen Lucan jumppatuntia. Luca on kasvuiässä ja syö tällä hetkellä niin paljon ruokaa! Siis NIIN PALJON. Hyvä, että syö!

18.00 Jumppatunnilla. Istun siellä sivussa odottamassa. Otin mukaan pinon lehtiä, jotka on jäänyt lukematta. Kotona on aina niin paljon muuta tekemistä, että lehtien lukeminen jää nykyään vähemmälle. Tuollaiset odottelut jossain paikassa on just niitä hyviä hetkiä, jotka voi pyhittää kirjan/ lehtien lukemiseen.

19.15 Koti. Verkkarit. Mustikkapiirakkaa. Naurua. Iltapalaa 🙂

21.30 Luca nukkuu. Avaan koneen ja alan kirjoittelee teille.

All good!

 

Minkälainen päivä sinulla oli?

 

xx Didem

 

 

14 Responses

 1. Tälläset mydayt on kivoja vaihteluja asukuviin 🙂 Jotka kyllä lemppareita siis! 😀

  1. Uskon ? kiva kuulla!! Olin kirjoittamassa jotain ihan muuta, mutta postauksesta tulikin my day ?? Mukavaa päivää! Just vien Lucan dagikseen ja sit salille.

 2. Hauska postaus! 😀 itse olen jo siirtynyt kesäloma tunnelmiin. taas vuosi lisää opintoja valmiina, nyt pieni breikki ja kesälomailua, myöhemmin töitä. ?? kesälomareissua suunnittelen, hyvin siis täällä!

 3. Hej Didem! Ja undrar varifrån din juuvligajuvliga svarta huppare är, den som du hade på dej tex idag då skulle och yoga med din syster, den är så fin o letar efter en just sådan?

 4. Moikka, saako udella, että minkä merkkiset ja mistä ostetut noi sun kengät on? Ihanan erilaiset ja rennot treenikengät 🙂

  1. Moi Minna, lenkkarit on Acnen ? bongasin ne viime vuoden puolella Tukholman liikkeestä ja oli pakko ostaa ne. Paljon on tullut käytettyä ?

 5. Olipa kiva lukea tää, jäi hyvä jotenkin niin hyvä fiilis 🙂 “Usvainen aamutreeni” tosin kääntyi mun lukemana “uskovainen”, apua 😀

 6. Olen seurannut blogiasi jo vuosia. Ihanaa lukea ihan normaaleja lapsiperheen kotipäiviä ilman ärsyttäviä mainoksia. Muotikuviasi instagramista on piristävää seurata, vaikka oma tyylini on aivan toisenlainen. Aina voi saada jotain vinkkejä. Kaikkea hyvää elämääsi äläkä anna muodin ulkonäköpaineiden vaikuttaa sinuun. Olet kaunis juuri oman laisena.

  1. Kiitos paljon Saaga ❤️ En tiedä oletko kommentoinut aiemmin, mutta kiitos ja kiva kuulla ja saada palautetta. On hyvä saada positiivista sekä tietysti välillä rakentaavaakin palautetta, jotta voi kehittyä.

   Rentoa sunnuntaita ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *