MÖKKIPAITA

Photos by Salla Leppänen

Kuvat otettu Galaxy S7 edge puhelimella

Terveisiä täältä luonnon rauhasta (jos ei lasketa lasten hälinää). Tulimme mökille perjantai iltana jalkapallopelin jälkeen, epävaakasta säästä huolimatta. Tajuan aina jälkeenpäin vasta, kuinka hyvää pieni breikki kaupungin menoista tekikään minulle. Nytkin olen vain nukkunut, syönyt, saunonut, lukenut lehtiä, tuijottanut tyyntä järveä, nukkunut lisää, ollut omissa oloissani ja maannut sohvalla, potematta laiskuudesta minkäänlaista huonoa omaatuntoa.

Kaksi päivää mökkielämää riittää minulle mainiosti ja odotan jo innolla ensi viikon työjuttuja. Viikko on täynnä kivaa ohjelmaa.

 • Huomenna on siskoni syntymäpäivä
 • Tiistaina on TommyXGigi dinner
 • Keskiviikkona Ellos X Oh No aamiainen ja Lucan 4 -vuotis tarkastus
 • Torstaina Cashmere brekkari
 • Perjantaina Gloria Fashion Show -kutsuvierasnäytös

Jaoin eilen minulle ison uutisen jo omassa ja blogini FB sivuilla ja nyt haluan jakaa sen myös täällä, koska nyt jos koskaan tarvitsen tukeanne. Blogini on ensimmäistä kertaa ehdolla PARAS MUOTIBLOGI -kategoriassa Elle Style Awardseissa. Olen tehnyt kovaa työtä ja intohimoni muotiin on suuri. Tiedätte sen 🙂 Minulla on maailman ihanimmat lukijat, koska jaksatte tsemppaa minua inspiroivilla kommenteillanne pävästä toiseen. Jos tunnet, että inspiroin SINUA pukeutumisellani ja elämänasenteellani, niin anna äänesi minulle. Kiitos jo etukäteen. Kirjoitan fiiliksistä vielä lisää myöhemmin, mutta tässä nyt tämä uutinen. Tuntuu vaan niin hyvältä elämäni ensimmäinen ehdokkuus. Äänestämään pääset TÄSTÄ.

Nyt nautin vielä hetken kauniista ilta-auringosta täällä laiturilla, kunnes on aika pakata kimpsut kampsut ja suunnata takaisin kohti Helsinkiä. Kuvat otettiin täältä lähimetsästä hetki sitten. Juuri tuolta näytän tällä hetkellä. Mökkipaitaa tulee ikävä. Kohtaamme paitani kanssa varmaan seuraavan kerran sitten ensi kesänä.

xx Didem

14 Responses

  1. Ihan eri energialla heräsin maanantai aamuun. Mökki teki hyvää <3

   Kiitos paljon Marianne <3

 1. Teetkö jotain postausta Tommy x Gigi dinneriltä? Se kiinnostaisi! Sillä Hilfiger vaatteet ovat mieleeni. Mukavaa uutta viikkoa. Ja kiitos inspiroivasta blogista!

  1. Varmasti teen ja nyt kun sanoit, että sinua kiinnostaisi, niin lupaan tehdä 🙂

   Mukavaa uutta viikkoa myös sinulle! 

   xx

 2. Moikka! Mulla on hankinnassa samanlainen musta Chanel, kun sinulla. Mietin vain paljon laukulla on Suomessa hintaa? Kuinka paljon se mahtaa olla ulkomailla edullisempi? Paljon siä maksoit itse laukustasi ja mistä ostit sen?

  1. Moi! Ihan aluksi täytyy sanoa, että hyvän valinnan olet tehnyt, etkä tule katumaan. Laukkua on ollut käytössäni 3 vuotta ja minkäänlaisia käytönjälkiä ei näy. My all time favorite ja tulee varmasti olemaan myös sinun. Suomessa laukulla on hintaa enemmän. Omani on Sveitsistä (Zürichin Chanel) ja hintaa oli vähän reilu 5000 CHF. Ranskassa on halvempaa kuin Sveitsissä. Onnea etsintään ❤️❤️❤️

 3. Hei. Kysyisin tähän samaan aiheeseen liittyen,että minkä kokoinen sinun punainen Chanel on käytössä?Itse haaveilen mustasta,mutta en halua kauhean isoa,joten riittäiskö se punaisen koko?Muistatko paljonko se maksoi,etkö muistaakseni ostanut sen täältä Suomesta?Chanel on kyllä niin klassisen kaunis ja musta ois semmonen väri mihin ei kyllästyis. Kiitos hyvästä blogista ja kauniista kuvista. Ihanaa syksyä❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.