MONDAY

Photos by Janita Autio

Harmaa neule // Second female

Jeans // Zara

Kengät // Zara

Korvakorut // H&M

Laukku // Chanel

Pitsi rintsikat // Urban A

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta. Minä kuulun heihin, jotka tykkää käyttää harmaita sävyjä sään ollessa harmaa (ja ehkä muutenkin). Viime syksyn käytetyin värini oli ylivoimaisesti harmaa. Omistan ihania harmaita neuleita ja uusin tulokas on vasta hankittu Acnen oversized neuletakki. Harmaan kanssa on kiva pukea kultaisia koruja. Asusta tulee kultaisilla yksityiskohdilla heti hieman näyttävämpi. Kuvissa näkyvän neuleen voisi ensin päivällä pukea ilman korvakoruja ja sitten illalliselle lisätä isot kultaiset ohkaiset renkaat korviin, niin saa jo erilaista ilmettä kokonaisuuteen.

Onko arki lähtenyt hyvin käyntiin siellä? Kuinka moni on vielä lomalla? Me pidettiin tänään vielä lomapäivä ja lähdettiin Ruoholahteen testaa uusi HopLop. Verrattuna entiseen Snadistadiin, täällä oli nyt monipuolisempaa tekemistä. Meillä vierähti iisisti kolmisen tuntia. Istumapaikkoja aikuisille löytyy ympäri Hoploppia ja toki kun sisäleikkipaikka on uusi, niin lattiat ja paikat olivat puhtaat ja freessit.

Eilen pakattiin joulu takaisin laatikkoihin ja vietiin kuusi ja koristeet kellariin. Kiitos ja näkemiin. En jaksanut odottaa loppiaiseen saakka. Meinasin eilen ottaa Lucan pyöränkin kellarista ja ehdottaa pyöräajelua, kun ei ole sitä luntakaan, mutta Luca ei oikein innostunut. Luca sai murtsikka sukset joululahjaksi, mutta saa nähdä päästäänkö tänä talvena täällä Helsingissä opettelemaan hiihtoa ollenkaan. Tälle viikolle on onneksi luvattu pakkasta. Odotan joko kunnon pakkasia, talviurheilua ja aurinkoa, tai sitten kunnon hellettä, uima-altaalla loikoilua ja aurinkoa. Vähän houkuttelisi lähteä sellaiselle lyhyelle all inclusive löhölomalle lämpöön. Jenkeissä kun oltiin, niin ilma oli viileä.

Mukavaa iltaa teille. Jatkan täällä innokasta suunnittelua. Tänään on ollut idearikas päivä työkuvioiden ja ideoiden suhteen. Ainiin, yksi (tärkeä) ilmoitus. Kävin ihotautilääkärillä ja sain nyt kahden kuukauden antibioottikuurin ja kaksi voidetta suu- ja silmänympärysihottumaan. Haluan päästä tästä pitkäaikaisesta vaivastani eroon ja koin, että lääkekuuri on nyt se oikea ratkaisu. Ihottuma voi toki uusiutua, mutta se on sen ajan murhe.

xx Didem

7 Responses

 1. Hei Didem, kysyisin tuosta suunympäryksen ihottumasta. Oletko huomannut, että tilanne olisi pahentunut auringossa olon jälkeen? En tarkoita välittömästi auringonoton jälkeen, vaan aurinkoisen periodin jälkeen (sinähän vietit aikaa Kaliforniassa?) Itselläni auringossa olo tuntuu ensin tekevän hyvää, ja iho tasoittuu, mutta viikon tai parin viiveellä tulee sitten pahenee entisestään.
  Toivottavasti antibiootit auttavat sinua, itselläni on ties monesko kuuri menossa.

  1. Hei!

   Kyllä, tilanne meni pahemmaksi Kaliforniassa. Jostain olin lukenut, että sään vaihtelut vaikuttavat. Milloin sinulla alkoi ihottuma? Tiedätkö syyn? Aloitin vasta kuurin, mutta nyt jo huomattava muutos suun ympärillä. Helpottavaa. Kuinka nopeasti sinulla ihottuma uusiutuu sitten kuurin jälkeen? Tsemppiä <3

   1. Toivottavasti tämä tieto ei masenna sinua, mutta olen paininut ihottuman kanssa jo kymmenen vuotta. Ja ihottuma uusii muutaman kerran vuodessa (vuodenaikojen mukaan ehkä…?). Itselläni auttaa parhaiten ne lääkärin määräämät voiteet/geelit suunympäryksen alueelle. Toki antibiotit siäisestikin toimivat hyvin, mutta koen juuri näiden voiteiden antavan pika-avun.
    Tsemppiä,sinulle myös! ?

 2. Hei. Mä katselin sun kuvia. Toivittavasti tiedät, et sun pitäis ehkä hankkia muutama kilo lisää. Nahkaliivikuvissa näytit aika kipeältä.

  1. Relevantimpaa kuin onko vuodesta toiseen mallin mitoissa hyvällä ruokavaliolla, on se, kuinka käyttäytyy.

 3. Moi Didem! Enne pidin sinua blogikirjoituksen ja itsesi korostamisen takia hieman kylmänä ihmisenä. Nykyään luen tekstejäsi enemmän pilke silmäkulmassa. Vaikutat suloiselta veijarilta ja hassuttelijalta. Erityisesti ilahduttaa kuulla miten nautit poikasi kehityksestä ja haluat opettaa Lucalle humaaneja arvoja.

  Ehkä me suomalaiset katkerat yrmyt emme osaa suhtautua näkyvästi hyvään itsetuntoon. Koitan ottaa sinusta mallia tällä saralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.