MONKI GOES DENIM

Photos by Kristiina Ketonen

Farkkutakki // Monki

Farkkuhame // Monki

Bootsit // Zara

Laukku // Chanel

Ootd. Spring is here.

xx Didem

10 Responses

  1. Mielestäni Didem on tyylikkään hoikka ja vaatteet näyttävät hyvältä tuon painoisen päällä. D on kertonut blogissa silloin tällöin syömisestään eikä mitään anoreksiaan viittaavaa ole tullut esiin. Minusta hänen ei tarvitse edes yrittää kummemmin olla esikuva kellekään.

   1. Jos kehtaa määritellä itsensä “influenceriksi”, kyllä hänen voi katsoa olevan esikuvan asemassa. Tuskin aikuisille, joiden aivokapasiteetti ylittää yleensä tämänkin bloginpitäjän aivokapasiteetin. Mutta nuorille tytöille hän varmaan sitä on, ja saattaa kannustaa jopa sairaalloiseen laihtumiseen – joka ei todellakaan ole edes kaikille mahdollista. Kun katson tuota ylisuurta farkkutakkia ylipitkin hihoin, niin eihän tuo edes näytä kovin tyylikkäältä. Aikuisen silmin katsottuna. Onneksi belfiet ovat harvinaisia tässä blogissa.

 1. Mielestäni muistutat kasvoiltasi Nelly Furtadoa, huomaatko itse samankaltaisuutta? 🙂

  1. Aijaa..olet ensimmäinen joka sanoo tämän. Yleensä jengi sanoo että muistutan Natalie Portmanilta.

   ??

 2. Hei Didem! 

  Kerroit pari postausta aikaisemmin uusista Ecco- kengistä, joita suosittelit. Ovatko ne nämä: http://www.eccoshoesuk.com/ecco-soft-4/p5927 ? Minulla itsellä on etsinnässä uudet kengät kevään/ kesään ja nämä olisivat varmaan hyvä vaihtoehto. Kriteereinä juurikin tyylikkyys ja mukavuus. Tuleeko sinulla muita hyviä kenkävaihtoehtoja mieleen?

  Keväisin terveisin! 

  1. Ei ole samat. Checkaan kenkien tilanteen ja mallin. Palaan siis asiaan.
   No siis tietty addun valkoiset tennarit on kivat, ehkä ei niin omaperäiset ??

 3. Hei Didem! En oo kommentoinu sulle aikoihin mitään, mutta aivan upeita kuvia! Tuli mieleen, kun tykkäsit niin kovasti Chanelin huulirasvasta, että niillä on aivan ihana kasvosuihke Hydra Beauty, käy testaa!?

  1. Hei Emma ❤️ Pitkästä aikaa 🙂
   Kiitos vinkistä! Käyn testaamassa heti ensi viikolla. Olen totaalisen rakastunut tähän huulivoiteeseen, ai että se on hyvä!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.