MOVING VIBES

Photos by Janita Autio

*Blogpost contains commercial links. Blazer gifted by Minimum.

Fringe blazer // Minimum (here)* , Shoes // Michael Kors, Faux leather biker trousers // Zara, Sunglasses // Ray Ban, Earrings // Snöofsweden

Minulla on pienimuotoinen heikkous hapsuihin ja liehuviin asuihin. Pieni “liike” vaatteissa, kun kävelee kadulla reippaasti, näyttää kivalta. Hapsuja suosittelen käyttämään maltillisesti, ellei halua näyttää Pocahontakselta. Sopiva sekoitus eri kuoseja miellyttää omaa silmääni ja tekee asusta neutraalimman.

Hyviä asioita tänään:

 • Sankalpa, joka joogaterminologiassa tarkoittaa sitoutumista omaan korkeimpaan totuuteen, on uusi tuttavuus minulle. Eräs ihana ihminen suositteli perehtymään tähän paremmin ja niin teinkin. Eilen tein oman sankalpani. Se on tahto, ajatus tai aikomus pysyvään muutokseen. Toivon että, se auttaa minua vaikeukissa ja arjen haasteissa. Oman sankalpan avulla, opin asettamaan minulle merkityksellisiä tavoitteita, saavuttaa ne ja pysyä niissä. Turha luvata vaan asioita, jos ei niissä pysy. Itsensä tutkiminen tasaisin väliajoin auttaa.
 • Raikas siemenetön vesimeloni aamupalapöydässä.
 • Lucan herätys aamulla: “Mamma jag e din prins och du e min prinsessa. Gomoron mamma.” Okei, sydän sulaa <3 Aaaww.

Ihanaa päivää.

xx Didem

18 Responses

 1. Moi upea Didem! Mulla jäi mietittyttääs korupostauksesta mikä louis vuittonin koru sulla on ja mistä marmorinen “rasia” on? Ihanii kuvii, oot niiin kaunis ja ihana bloggari! Absolut mun favorit <3

  1. Moi 🙂

   Aika huikeeta saada vastata näin hienoihin kommentteihin. Kiitos. 

   LV koru on vintage. Tyyliin miesten koru alkuperältään, jos muistan oikein. Mulla oli samanlainen punainen, jonka myin hetki sit blogikirppiksellä. Punainen ei ollut oikein mun väri siinä korussa. 

   Marmorialusta on HAY merkkinen. Stockmannin huonekaluosastolta olen ostanut kyseisen sisustuselmentin. 🙂

   Toivottavasti näistä oli apua. 

   Ihanaa päivää sulle <3

 2. Sä olet kuin joku keijukainen 🙂
  Oon saanut sun blogista niiiiin paljon positiivista energiaa ja löytänyt taas niin kauan kadoksissa olleet haaveet ja unelmat.

  Ihanaa alkavaa kevättä! <3

  1. Oikeesti, tässähän menee ihan sekaisin. Keijukainen <3 Ihana! 

   IHAN PARASTA. Kiitos kun jaoit tämän täällä. Olen super onnellinen puolestasi. <3

   Hyvää kevättä myös sulle <3

 3. Luetko muita blogeja? Mitä tykkäät esim ruotsalaisten lisa olssonin ja janni delerin blogeista? Entä mitä tykkäät näiden naisten suunnittelemista Nelly mallistoista? Tilaatko ite koskaan Nellysta tai haluisiks suunnitella sinne mallistoo?

  1. Hei!

   Ihan ensiksi vastaan sun vikaan kysymykseen: TODELLAKIN haluaisin suunnitella malliston Nellylle. Wow, se olisi varsinainen dreamcometrue. Ylipäätään malliston tekeminen houkuttelee. 🙂 Tilaan myös Nellystä välillä vaatteita. 

   Mitä tulee muihin blogeihin, niin seuraan aktiivisesti suomalaisia blogeja. Satunnaisesti tulee selailtua myös kansainvälisiä blogeja, kuten Kenzaz, Jannideler, Sincerely Jules. Instagram on minulla aktiivisesti käytössä inspiraationlähteenä. Vilkaisin äsken Lisa Olssonin blogia, pakko sanoa, että en aiemmin ollut kuullut hänestä.

   xx

 4. Sun blogista tosiaan saa positiivista energiaa. ☺ Odotan mielenkiinnolla uusia postauksia!

 5. Didem olet niin nätti <3 Sun elämää on vaikee olla kadehtimat! Aiotko järkkää viel jonku stailaus jutskan? Mulla on ehkä pieni tyylin löytämis kriisi tai tuntuu, että oma tyyli on vaihdellu ja nyt alan päästä jonkin näköseen balanceen. SUN kaltaselta tyylitaiturilta olis kaikki vinkit niin kivoja!

  1. Kiitos. Uskomattomia kommentteja tänne satelee. Ihana kuulla, että inspiroin sua. Missäpäin asut? En ole nyt miettinyt stailaus juttua. Mulla on yksi synttäristailaus vielä toteuttamatta, mutta laita mulle sähköpostia, niin katsotaan mitä voidaan tehdä. 🙂

   xx Mukavaa päivää!

 6. Moikka Didem! Pitkään sun blogia seuranneena mulla olis jotain pieniä toiveita blogin suhteen! Olis tosi kivaa jos lifestyle juttuja tulis enemmän! Toki rakastan vaate juttuja, mutta sun tavallistakin elämää on tosi kiva seurailla. Kaikki myday jutut siis tervetulleita 😉 Olis kans kivaa jos tekisit jonkilaisen postauksen esim kaikista sun Louis Vuittonin jutuista tai Chanelin yms. Esittelisit, vaikka joku päivä kaikki kaapin laukut tai korut kunnolla. Myös niiden tarinat kiinnostaa! Didem oot ihana bloggari ja mahtavaa, että erotut joukosta <3

  1. Hei ihana! Kiitos, kun mainitsit olevasi pitkäaikainen lukijani. Tosi kiva kuulla, että olet pysynyt mun mukana. 🙂

   I hear you ja laitan korvan taakse toiveesi. Jotenkin itse ehkä ajattelen, että ketä nyt kiinnostaa erikseen mun laukut etc, kun ne kuitenkin vilahtelee postauksissa, mutta jos kiinnostaa niin toki voin esitellä ne. 

   Ja hei mulla on nykyään snapchat: bydidemozgun ! Joten sieltäkin pääset seuraamaan ihan niitä arkisia juttujani.

   Mahtavaa päivää sulle! <3

 7. Didem! Mistä sun ig kuvis näkyvä musta pienillä kuvioilla täytetty yöppäri on, I love it!

 8. Hei voisiks joskus tehdää jotain koti postausta? Olis kiva nähä millanen sisustus ja kämppä teiltä löytyy! 🙂

  1. Joku on joskus aiemminkin toivonut samaa. 🙂 Harkitsen kotipostausta, sitten kun oikea koti valmistuu. Tällä hetkellä on vain väliaikainen kämppä. Jotenkin koti on koti ja tuntuu, että sen haluaisi pitää privana. En tainnut esitellä Sveitsin kotiakaan. Mietitään 🙂

   xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.