MUISTIINPANOJA

Ajatuksia, joita kirjoitin ylös puhelimen muistiinpanoihin tänään:

Olen joka kerta yhtä onnellinen, kun iltalento Istanbulista Bodrumiin tekee lähtöä kiitoradalla. Nimenomaan iltalento sen pitää olla. Auringonlasku on niin kaunis. No nyt on jo aika pimeää ja kaukana jossain taivas näyttää vaaleanpunaiselta. Istun koneessa ikkunapaikalla ja syön kovia pastilleja siihen tahtiin, että vierustoveri (joka ei ole siskoni) varmaan toivoisi, että hänellä olisi korvatulpat mukana. Kuuntelen myös musiikkia (Avicii). Mietin hänät usein. Luin lennon aikana myös mielenkiintoisen artikkelin pariterapiasta.

Lento Bodrumiin kestää 50 min. Nyt rullataan jo eteenpäin. Tykkään Istanbulin lentokentästä, mutta domestic puoli on aika nihkee. Onneksi pääsimme loungeen odottelemaan Bodrumin lentoa, joka tosiaan lähti vastaa myöhään illalla. On ihana matkustaa siskon kanssa.

Kuvittelen jo huomisen rantapäivän ensimmäiset hetket. Varpaat hiekassa. Työnnän varpaat vielä syvemmälle. Jään siihen hetkeksi nauttimaan. Suolainen merivesi tuntuu vasemman jalan rakkulassa. Hieron jalkapohjiani erimuotoisiin kiviin (ilmaista hierontaa).

Perillä ollaan. Kello on nyt 02.00. Järjestelin kaikki vaatteet paikoilleen ja nyt alan nukkumaan.

 

xx Didem

4 Responses

  1. Avicii <3 Niin minäkin, ajattelen ja kuuntelen usein. Hän ei unohdu. Kai olet katsonut hänestä tehdyn dokumentin?

    Ihanaa lomaa! ?

  2. Täytyy kyllä sanoa että tuollainen hieman rennompi tyyli näyttää sinulla ihan superhyvältä! 🙂 Tulee mieleen kesäinen rento hauskanpito.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *