MUMMOLA

Mekko // Monki

Aurinkolasit //  Nividas (malli: Stockholm BlackWhite Marble)

Kengät //  Superga

Lapsuudenkotini. Lucalle mummola. Riihimäki, jonne ajan viikoittain. Välillä 60 kilsaa Helsingistä Riihimäelle tuntuu ikuisuudelta, mutta useimmiten nautin tunnin pituisesta ajomatkasta lapsuudenkotiini. Kurvaan auton pihalle, joka on aina viimeisen päälle laitettu. Vanhempani tykkäävät hoitaa kotipihaa. Itse ostin tänne meidän kodin parvekkeelle kukka-amppelin parisen viikkoa sitten, joka on jo nyt tainnut kuihtua. En osaa pitää huolta kukista. Valitettavasti unohdan ne.

Mummola on kaikinpuolin viihtyisä ja niin rakas paikka. Luca nauttii isosta pihasta, jossa saa juoksennella ja leikkiä vapaasti aamusta iltaan, tutkia pieniä ötököitä, potkia palloa maaliin ja auttaa vanhempiani pihatöissä. Meidän vanha leikkimökki on nyt Lucalla käytössä ja hän pitääkin siitä oikein hyvää huolta. Kasvit ovat parhaimmillaan pihan valopilkkuja ja niitä mummolassa on. Riippuvat ja värikkäät kesäkukat, pihlajapuut , kirsikkapuu ja jotain kasveja, joita en nyt nimeltä muista, tekee kotipihastamme paikan, jossa mielellään viettää aikaa.

Grilli oli kuumana tänään, kun tultiin siskoni kanssa vanhempieni luokse. Isäni rakastaa Suomen kesää ja omaa rauhaa. Hän voisi varmaan viettää koko kesän meidän takapihalla sijaitsevassa keinussa. Hän voi hyvin istua keinussa tuntikausia, tehdä veikkauksia ja ihmetellä lintuja.

Kielo kukkii touko-kesäkuussa. Muistan jo lapsuudesta, kun aina poimittiin äidin kanssa kieloja ja tehtiin niistä kaunis kimppu, joka laitettiin maljakkoon olohuoneeseen. Lapsuudenkodissa on aina yhtä ihana käydä ja nykyään tykkään siitä, ettei se ole ihan tässä nurkan takana, vaan pienen ajomatkan päässä, niin että ehtii saada sen mummola fiiliksen.

xx Didem

One Response

  1. Pystyn samaistumaan tuohon mummola fiilikseen ❤ Omien vanhempien luokse on aina ihana mennä! He myös tykkäävät laittaa pihaa, joka onkin aina tiptop ? Tänään ollaan menossa heidän luo syömään. Mukavaa kesää ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.