MY HAIR RUTINE

 

 
Nyt pääsette tutustumaan hiuksiini. Minulla on luonnonkiharat ja laatu on puoliksi turkkilaissuomalainen. Hiukseni ovat kuivat ja latvani saisi voida vähän paremmin. 
Pesen hiukseni 2-3 kertaa viikossa. 
 
 
Luotan Schwarzkopfin tuotteisiin. Hieron pyyhekuiviin hiuksiini latvoille tarkoitettua voidetta. Takut aukeaa siellä heti. Volyymia antaa tuo toinen tuubi tuossa kuvassa. Öljyä ruiskutan myös märkiin hiuksiini. Nämä tuotteet auttavat hiusten kuivuuteen. Joskus hieron pari tippaa öljyä kuiviin suoristettuihin hiuksiini (esim ponnariosaan) se tuo kiiltoa.
 
Mitä tulee shampoo/hoitoaineeseen. Aikasemmin käytin vain kampaamon suosittelemia tuotteita. Vaihdoin kuitenki ihan tavallisiin 4 euron tuotteisiin siinä vaiheessa, kun matkustelin enemmän ja usein. Halusin pystyä käyttää hotellien tuotteita tai huoltoaseman valikoimassa olevia tuotteita ..u know 🙂 isojen pullojen edestakas raahaaminen ei ole mun juttu. En ole huomannut mitään eroa siinä että nykyään käytän 5 euron shampoota aikasempaan 30 euron shampooseen 😀

 
Olen pitkittänyt tätä hiustenhoito ja meikkipostausta (tulossa), koska totuus on se että en käytä sen kummempia tuotteita (varsinkaan meikeissä) joten tuntuu hassulta antaa vinkkejä teille 🙂
Mutta jaan kuitenkin mielelläni omat rutiininit ja voiteet. 

Lopuksi pari kuvakollaasia. Ensimmäisessä kollaasissa hiukeni ovat naturel. Eli niille ei ole tehty mitään suihkun ja hoitoaineiden jälkeen. 
Tokassa kollaasissa taas olen käyttänyt suoristinta. Suoristinta käytän sekä suoristamiseen että kihartamiseen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *