NAISELLINEN VOIMAKKUUS

Photos by Janita Autio

Paita ja kengät // HM studio-mallisto

H&M studion syys/talvi 2016 -mallistossa nähdään voimakkaita värejä, folkloristisia paitoja, cowboy bootseja, lyhythihainen villakangastakki, Gaucho-hattuja, kuution muotoisia laukkuja pitkällä hihnalla ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Näin malliston ensimmäisen kerran keväällä, jolloin ihastuin kaikkiin voimakkaisiin väreihin ja materiaaleihin. Vaatteet ovat hyvin ryhdikkäitä, kuten varmasti huomaatte tästä punaisesta hupparista. Mallistosta huokuu sanat vahvuus, naiseus, glamour ja ruotsalainen kansanperinne. Housut ovat korkeavyötäröiset ja laskeutuvat lattialle leveinä. Mekoissa ollaan käytetty pitsin lisäksi samettia, joka tuo pehmeyttä ja ylellisyyttä pitkään laskostettuun mekkoon. Kauluspaidat ovat hyvin ryhdikkäitä, erittäin pitkillä pussihihoillaan. Mielenkiintoinen mallisto siis tulossa syyskuussa kauppoihin.

Tämän aamupäivä on vierähtänyt nopeasti. Luca sai jäädä päiväkodista kotiin tänään nuhan takia. Hänellä oli eilen jo vähän flunssan oireita, joten ajattelin, että parempi pitää poika kotona. Aamuleikkien ohella, olen tehnyt töitä. Huomenna olisi tarkoitus kuvata yksi video ja ollaan kuvaajan kanssa mietitty sen kässäriä. Meillä on aika vapaat kädet videon suhteen, joten saa nähdä minkälainen siitä tulee. Syksy ja uudet proggikset. Jess!

Mieheni katsoo sohvalla telkkaria ja Lucaa leikkii paloautolla. Molemmat flunssassa. Ajattelin ehdottaa heille, jos lähdettäis lakanaostoksille. Tarvitaan uusi kevyempi peitto ja valkoisia lakanoita kotiin. Olenhan maininnut, että käytän vain valkoisia lakanoita?! Sen jälkeen kun olin viettänyt paljon aikaa erilaisissa hotelleissa ympäri maailmaa, niin kirjavat lakanat kotona vaihtuivat valkoisiin. Hotellihuoneiden lakanat ovat just sellaista ylellisyyttä, jota kaipaan omaan kotiini.

Pojat innostuivat lähtemään, joten puen vaatteet päälle ja eikun menoksi. Laitan snappiin lakanaostoksia, jos sellaisia löytyy.

Mukavaa päivää!

xx Didem

29 Responses

 1. Wau oot kyllä oikea kaunotar <3 Olisi mielenkiintoista kuulla lisää stailaus projektistasi? Miten edennyt?

 2. Onpa upeita kuvia! Kuka ne on ottanut? Hei mitä mieltä olet Didem sellaisesta, että mies joka elää parisuhteessa ja jolla on lapsia, pettää kumppaniaan? Onko se sinusta hyväksyttävää? 

  1. Minäkin haluaisin tietää tämän. Mitä mieltä olet jos miehesi pettäisi, pystyisitkö antamaan anteeksi? Onko sinua koskaan petetty?

  2. Kiitoksia. Janita ottanut kuvat. 

   Parisuhde on kahden ihmisen välinen kaunis asia, eikä se tietenkään ole hyväksyttävää. Silloin tekee toiselle väärin. Pelisäännöt sovitaan yhdessä. 

  1. Voin tehdä. Arkena ruoat tulee tehtyä niin vauhdilla, että jäänyt kuvien ottaminen vähän vähäiseksi. 

   xx

 3. Siis wau oon sanaton! Niin järisyttävän kaunis olet!!! ?? ihan huikeita kuvia!

 4. Toi eka kuva instanssa oli jotain mitä oon kaivannu ja mikä (mulla) on ollu hukassa. Oot mieletön.

 5. Oot kyllä niin törkeän kaunis, että huhhuh!! Oot saanut myös mut innostuu olemaan ilman meikkiä rohkeammin! Olen aina miettinyt kenen tyylit suomalaisista bloggaajista ovat eniten sinun maakusi tai eniten sinun tyylisiä?

  1. Suomessa on paljon tyylikkäitä ja inspiroivia bloggaajia. Vaikea valita muutamaa. <3 

   Kiitos paljon kehuista ja hienoa, että tuo meikki juttu. Rohkeaa ja kaunista. <3

   xx

 6. Mitä mieltä olet vauva.fi- keskusteluista? Onko KAIKKI siellä valhetta vai osuuko jotkut asiat oikeaan?

  1. Nämä vauva.fi keskustelut olen jättänyt jo aikoja sitten lukematta. Jutut siellä menee niin fantasia tasolle, että minulla ei ole intressiä seurata sellaista keskustelua. Nettikiusaaminen on ikävä asia ja olen aina ihmetellyt kuka sellaista harrastaa, mutta anonyyminä on helppo ilkeillä. 

   xx

 7. Hei Didem miten suojaat vaaleampia laukkujasi? Tai esim. punaista Chanelia? Ostin itse juuri punaisen nahkalaukun ja olen miettinyt, että miten suojaisin sen. Huomaan nyt jo, että olkahihna, joka on varsinkin nyt kesällä ollut paljon paljasta ihoa vasten on muuttunut hieman tummemmaksi. Oletko huomannut omassa punaisessa Chanelissasi vastaavaa? Onko muita huoltovinkkejä laadukkaammille laukuille? 🙂

  1. Suutarilta olen ostanut suojasuihkeet etc. Puhdistan nahkaa tasaisin väliajoin. Beige Chanel on lambskin (erittäin herkkä) ja sen on saanut kulumaa vaan peruskäytöstä. Eräällä tutullani on myös tuo punainen Chanel lambskininä, kun taas minulla on se caviarnahalla. Caviar on paljon kestävämpi, eikä laukkua tarvitse varoa koko aikaa. Hänellä laukku on kulunut ihan muutamassa kuukaudessa . Itse vältän laukun roikuttamista farkkupintaan, koska tummenee helposti. Olkahihnat laukuissani on ruosteista hopeeta, joten hihnan tummuminen ei tule samalla tavalla näkyviin. 

   xx

   1. Kiitos paljon vastauksestasi! 🙂 Vielä kysyisin, että miten siis puhdistat nahan? Onko suositella jotain tiettyjä suojasuihkeita, jotka olisit kokenut hyväksi? Tässä voisi olla varmasti jopa ihan postausaihetta. Veikkaan, että moni tykkäisi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *